ÚTIKRITIKA.HU / Peking


Jingtalong International Hotel 4cs. vélemények

Jingtailong International Hotel 4*


,, - Egy forgalmas út mellett helyezkedik el a szálloda. A recepción elég intenzíven megy a klíma, elég hideg van a lobbyban. A Wifi viszont (nekem) jól működik. A hotelben van egy 0-24 órás bolt ami nagyon jó.
- Szobák: 3 ágyas pótágyazott (pedig van 3 ágyas szoba is a hotelben, a szobakiosztásról nyilván nem az iroda tehet, az utasokat érdemes a pótágyas verzióra felkészülnie.) Ebben a szállodában a pótágy elég kényelmetlen, viszont a 2 másik ágy normális és elég nagy volt, ezért mi összetoltuk, és úgy aludtunk ott hárman. A szoba kissé lelakott állapotú, a padlószőnyeg koszos hatású, a falon itt-ott penészfoltok, itthoni viszonylatban a szoba inkább egy gyengébb 3* szállodai szobának felel meg. Elvileg a szobában is van Wifi, de nem igazán működik. A fürdőszoba viszont tiszta, elég sok bekészítés van benne. A szobában minden nap rendet raknak, beágyaznak, elviszik a szemetet. A szálloda az idei év végén vagy a jövő év folyamán felújítást tervez.
A reggeliző termet éppen felújították amikor ott laktunk, ezért egy hotel melletti helyiségben/étteremben bonyolították le a reggelit. A reggeli itt teljesen kínai: levesek, főtt rizs/tészta, párolt zöldségek, húsok, dumpling (hússal töltött gőzgombóc) főtt tojás, saláta, gyümölcsök, a kenyér édes. Üdítő, tea, kávé. " (zsofia.apro@vista.hu, 2018)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Pekingbe Repülőjegyek Pekingbe
Olcsó repülőjegyek Pekingbe a Vistánál
Repülőjegyek Shanghaiba Repülőjegyek Shanghaiba
Olcsó repülőjegyek Shanghaiba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS