ÚTIKRITIKA.HU / Montenegró


Avala Resort & Villas**** - Budva

A szállodáról | Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Avala Resort & Villas

A szállodáról

Központi helyen fekvő szálloda, egy percre az óvárostól, közvetlenül a tengerparton. Modern, ízléses, de kicsit sötét berendezés, közvetlen, segítőkész személyzet, nagy étterem és wellness részleg medencékkel és saját tengerparti szakasz.

Hol?

Budva legszebb központi részén, a tengerparton épült a szálloda. Pár perces sétatávolságra van a kikötőtől és az óvárostól. A közelben este zenés szórakozóhelyek üzemelnek, ezek éjjel egykor elcsendesülnek. Pár utcányira a szállodástól posta, bevásárlóközpont van, mögötte helyi piac. A tengerpart mentén számos hangulatos, friss tengeri halat és herkentyűket kínáló étterem található.

Tengerpart

Az egyetlen szálloda Budvában, aminek van saját partszakasza. A közvetlen kavicsos tengerpart egy kis öbölben fekszik, partján 3-4 kis étteremmel, kávézókkal. Nyáron tele van élettel. A szálloda panorámás körmedencéje egy hídon át benyúlik a tenger fölé, exkluzív hangulatot biztosítva az ott pihenőknek. A napágyak, napernyők használata ingyenes.

Milyen?

Modern kialakítású szálloda, fantasztikusan egyedi elhelyezkedéssel, mindenhez közel van. A kilátás a szobákból pompás, érdemes a tenger felé néző oldalra foglalni a szállást. A kiszolgálás kedves, segítőkész, az egész hotelben nyugodt légkör uralkodik. Impozáns étterem, amelynek van egy teraszos-kiülős része.

Szobák

A szobák nagyon modernek, elegáns, szép berendezéssel, viszont kicsit sötétek (feketére vannak festve a falak). A kilátás gyönyörű! Nagy szekrények, tiszta fürdőszoba, fürdőköntössel.

Szolgáltatások

Wellness részleg: a kinti és a benti medencék, jakuzzi, kondi terem használata ingyenes. A masszázsért fizetni kell. Az egyik, magasabban fekvő medencéhez lift közlekedik a kertben.
Gyönyörű, üvegfalú bárja van, teljes panorámával az óvárosra és a szálloda előtt elnyúló tengerpartra.

Ellátás

All inclusive ellátás, hatalmas étterem tengerpartra néző terasszal, bőséges választékkal. Arra vigyázni kell, hogy az étteremnek plafonig érő üveg falai vannak, aminek minden étkezésnél nekiütközik valaki, amikor épp ki szeretnének menni a teraszra.

2015. június 15.


FOTÓK

« vissza