ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Voyage***** Belek

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június)


"Profi és mutatós (golf) hotel, nem sok hibát lehet találni benne, talán a medencék egyszerűségét emelném ki, semmi dinamika vagy ötletesség nincs benne, nem is maradandó élmény. A kert viszont kárpótol ezért, buja és zöld, de a formai ötletességet itt is lehet hiányolni.

Az egész hotelre a komolyság lenne a legjobb jelző, nem tartom fiatalos hotelnak, inkább nyugalmat kedvelő pároknak és igényes középkorúaknak ajánlott, akik diszkrét eleganciát keresnek. 

hotel kettő, méretes stéggel is rendelkezik, ez ritkaság. A partja számomra beleki szinten is mélynek tűnt. A wifi a parton is erős volt.

A szobákból standardot és family-t láttunk, ez utóbbi nem mondható nagynak. A szobák világosak voltak, nem egy Sueno Deluxe szinten harmonikusak, de korrekt berendezésűek, a fürdőszoba magasabb színvonal volt.

Volt szerencsénk itt étkezni, a minőségre nem volt panasz, a pincérek pedig profik. Ezt a profizmust megadom minden beleki hotelnek, ellenben a hasonló árszínvonalú Lara Beach-re, ahol csapnivaló volt a személyzet, lényegében mindenhol."

A Vista ajánlatát itt tekinthetik meg, Ádámtól pedig lehet kérdezni a hotelről bátran: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon