ÚTIKRITIKA.HU / Chalkidiki


Blue Dolphin 4cs- vélemények

Görögország - Chalkidiki - Blue Dolphin****

Lényeg:

Nagyon szép, tiszta, gondozott hotel a tenger közvetlen közelében. A szobák jól felszereltek, kialakítottak, de elhelyezkedés és kategória szerint különböző minőségűek. Az ellátás elfogadható, de nem ez az erősségük.
Gyerekbarát hotel. Vannak gyerekek számára foglalkoztató programok. Strandolásra összpontosító nyaraláshoz a hotel jó választás lehet.

Hol?

Szép a közvetlen természeti környezete, amúgy a térségben dominálnak a sztyeppeszerű vidék és az olívafák. Nyugis hely, bár hotel a falu utcája mentén van és így kap valamicskét a forgalmi zajból, amihez hozzájárul a tranzitbuszok állandóan járatott motorja is.
A legközelebbi település (Metamorphosis) gyalog 15-20 percre van. Ott két vendéglőn és két ajándékbolton kívül nincs sok más szolgáltatás. 12 perc autóval Nikiti település, ahol más sokféle szolgáltatás kínálkozik (boltok, éttermek, pénzváltó) és van egy kellemes promenád is.
Autóval kb. 20 percre van az Ormos Panagias kikötő, ahonnan az Athos-félszigetre indulnak az egynapos hajós programok.

Strand:

A 3 perc gyalogtávolságra lévő, nagyobb szemcsés homokos strand ugyan részben a hotel privát területe, mégis a napozóágyért napi 4,50 eurót kell fizetni. Szép, rendezett strand. Kár, hogy fegyelmezetlen nyaralók cigarettacsikkeket dobnak el a homokba.

Milyen?

Kellemes légkörű, közepes méretű szálloda, aminek egy része renoválásra váró állapotban van. Van egy frissen felújított épülete, amiben a jobb, modernebb szobák vannak. Csodás a kertje. Szép nagy a medence. A vize elég hideg.
A vendégkörben sok a német, többnyire családok.

Szobák:

Szuperek a tengerre néző szobák, főleg éppen a kilátás miatt. A standard (olcsóbb) kategóriájú szobák is elfogadhatóak, bár kicsik, és valamennyire sötétek. A superior kategóriájú szobák felújítottak.
A családi szobák pótágyasok. 80-as évekre emlékeztető bútorzat, függöny. Nagyon jó, hogy az ablakokon van szúnyogoktól védő háló.
A szobák közötti hangszigetelés nem kellően erős.

Szolgáltatások:

A személyzet kifejezetten barátságos. Az animátorok aranyosak, igyekvőek.

Ellátás:

Az ellátás a minőség tekintetében nem kimagasló, de amúgy tartalmas, változatos. Az étkezőterem légköre kissé kantinos. Vacsoránál elvárják a férfi vendégektől a hosszúnadrágot.

2018. január 16.   Árinformáció+Online foglalási lehetőség

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS