ÚTIKRITIKA.HU / Chalkidiki


Aegean Melathron 5cs. - vélemények

Görögország - Chalkidiki - Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel*****

Lényeg:
Terebélyes, elegáns, gondozott hotel. A tisztaság alapvetően rendben van. A szobák jó kialakításúak, tiszták, tágasak. Kitűnő, kényeztető a kiszolgálás. Az ellátás változatos, szuper, jó minőségű. Jól, nyugodt körülmények között lehet kikapcsolódni.
Nem kifejezetten családokat megcélzó hotel, de semmi akadálya nincs annak, hogy gyermekes családok számára jó választásnak bizonyuljon.
Hol?
A hotel környékén a strandon kívül nincs semmi mozgalmasság, legfeljebb a természetben lehet gyönyörködni. Néhány száz méterre azért van legalább egy szupermarket.
A legközelebbi település (a nagyon turistás Kalithea) kb. 3 és fél kilométer távolságban van. Le is gyalogolható, de inkább a távolsági buszt érdemes igénybe venni.
Strand:
Pár perc gyalogtávolságra van a csodás, tiszta homokos strand. A tenger nagyon szép, de a víz legfeljebb nagyon forró nyári hetekben melegszik fel.
Milyen?
Olyan nagy a több épületből álló hotel területe, hogy sok vendég golfkocsira ül és szállíttatja magát. A fogadótér nagyon dekoratív.
Kiterjedt medencekomplexum kínálkozik. A medencék inkább pancsolgatásra alkalmasak, úszásra nem igazán. A vizük eléggé hideg.
Szobák:
Az ágyak kényelmesek, higiénikusak. A fürdőszobák tiszták, modernek.
Szolgáltatások:
A személyzet profi, szívélyes.
Ellátás:
A választék igazán hatalmas. Az édességekből a választék egyenesen gigantikus. Fogyókúrát tanácsos felfüggeszteni. Esténként tematikus vacsorák vannak.
Az italok túlárazottak.
2018. január 16.           Árak&foglalás itt

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS