ÚTIKRITIKA.HU / Siem Reap és Angkor Wat


Angkor Village Resort 5cs. - vélemény

Kambodzsa – Siem Reap/Angkor – Angkor Village Resort***** Lényeg:
Jó minőségű, stílusos, karakteres szálloda. A szobák színvonalasak, tiszták, nem kifejezetten tágasak. A medence komplexuma figyelemreméltó.
Itt-ott a világhálón 4 csillagosnak tüntetik fel. Ez - mondjuk - az ellátásra vonatkozóan még reális is.
Hol?
Praktikus az, hogy a város és az Angkor romváros között helyezkedik el, viszont így rá vagyunk utalva a tuktukozásra. 3 dollárnak megfelelő összegbe kerül a tuktukozás a városközpontba.
A hotel egy eléggé forgalmas mellékutcában található. A szobákba nem jut be zaj.
Mint sok jobb minőségű Siem Reap-i hotel, ez sincs bent a nyüzsgő központban. Tuktukkal azonban gyorsan eljutunk a bárokkal teli Pub Streethez.
Milyen?
Dekoratív, a gyarmati idők elegáns vendégházait, szállodáit jól utánzóan megépített hotel. Fő jellegzetessége a 250 méter hosszú, folyószerű medence, amely mentén csoportosulnak a csinos épületek. Nem egy új hotel, de jól tartja magát, megfelelően kialakított. Hangulatos a kert.
A hotel a Small Luxury Hotels of the World listáján szerepel, amivel szerencséje van, hiszen azért annyira azért nem tekinthető luxus hotelnek. A kicsi az stimmel.
(A kambodzsai hotelek általában nem versenyképesek minőségben a thaiföldi hotelekkel. Nincsenek még azon a fejlettségi szinten a hoteliparban, meg amúgy minden másban.)
Szobák:
A szobák berendezése jó minőségű faanyagokkal van tele. Szép, elegáns a fürdőszoba, habár a kád és a zuhanyozó kombinációja nem annyira kényelmes.
Szolgáltatások:
A személyzet előzékeny, távolságtartóan udvarias.
A szobákban nincs wifi, csak a hotel közös területein. A jelerő néha ingadozik.
Ellátás:
A reggeli jó, de nem különleges.
2017. szeptember 1.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon