ÚTIKRITIKA.HU / Varadero


Las Americas 5cs. - vélemény

Kuba - Varadero - Las Americas Hotel*****

(Hivatalos neve: Meliá Las Américas)

Lényeg:

Európai szemüvegen keresztül tanácsos inkább egy 4 csillagos színvonalat elképzelni. Varaderoi viszonylatban, ebben a kategóriában alapvetően jó hotel.
A szobák tiszták, rendezettek, jó, de nincsenek felújított állapotban. Nagy hangsúlyt helyeznek a vendégek szórakoztatására. Ellátás: mennyiség jó, minőség közepes, a választék ismétlődő (de ez más helyi hotelekben is így van).


Hol?

Golfpályás a környezet.

Strand:

Varadero egyik legszebb partszakaszán terült el a nagy, tiszta, gondozott strand. A tengervíz türkizkék színe gyönyörű, a homokföveny szép fehér. A víz szép átlátszó, tiszta.

Milyen?

A hotel belső közterületei kissé lelakottak, és érezni némi dohos szagot (a klíma hatása). Úgy tűnik, hogy azért részleges felújításokon áteshetett a hotel.
A vendégkör nemzetiség szerint kellemesen vegyes. Gyerekek nincsenek, s így aztán nagyobb a nyugalom. Csodás a medence komplexum.


Szobák:

A szobaméretek megfelelőek. A fürdőszobák nem néznek ki modernnek.
A tengerre néző szobákból csodás a kilátás, de a másik oldalon lévő szobákból sem csúnya a látvány. Mindkét oldalon az a jobb, ha minél magasabb emeleten lévő szobát kapunk. A bejárati oldal felé néző, alsóbb emeleti szobák lakóit zavarhatják a turistabuszok érkezése, indulása.
A takarítás közepesen alapos. 10 perc alatt végeznek egy szobával.


Szolgáltatások:

A személyzet segítőkész, igyekvő, figyelmes (pláne ha némi borravalót is kapnak). Esténként többféle show műsor közül is lehet választani.


Ellátás:

Az ellátás színvonalát (itt is) erősen befolyásolja a kubai hiánygazdaság beszerzési korlátai. Nincs gigantikus választék. Azért sok a friss, finom étel. Kár, hogy a gyümölcsleveket túlvizezik.
Van egy főétterem és négy tematikus étterem. Az utóbbiakban túl hangos a zene, és az ételek minősége közepes. Van több bár is a hotelben.

2017. augusztus 4.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Havannába Repülőjegyek Havannába
Olcsó repülőjegyek Havannába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS