ÚTIKRITIKA.HU / Los Cristianos


Sol Arona Tenerife 3cs. - vélemények

Los Cristianos - Sol Arona Tenerife***

Lényeg:

Régi, eléggé lelakott hotel némileg lestrapált, de tiszta, viszonylag tágas szobákkal. Az ellátás minsősége, választéka megfelel helyi viszonylatban a kategóriának, azaz közepes.

Hol?

Egész jónak mondható a hotel elhelyezkedése. A közelben vannak vásárlási lehetőségek, bárok, éttermek. Los Christianos gyalog kb. 5-10 percre van. Az éttermek a brit nyaralók igényeihez igazodnak. Kellemes a közeli (5 perc) strandpromenád.

A legközelebbi buszmegálló kb. 5 percre van a hoteltől.

A repülőtéri transzfer kb. egy óra.

Strand:

Gyalog 10 percre van a hoteltől. A strand valamennyire szép.

Milyen?

A hatvanas-hetvenes években valamikor épült a 15 emeletes, több mint 300 szobás szálloda, egy betontömeg. A tisztaság alapvetően rendben van. A medence gondozott. A medence környékét és a kertet 2017-ben szépen felújították.

A vendégkörben a britek vannak többségben.

Szobák:

A szobák praktikusan felszereltek, de 3 csillagos szinten. A bútorzat régies. Az ágyak kényelmesek. A hangszigetelés gyenge. A szobai széf használata napi 3 euróba kerül. Külön stradtörölközőt nem raknak ki a szobában. Nincs hűtőszekrény, de ez egy 3 csillagos hotel szobájától nem is elvárhatóó.

A forgalomi zajok miatt hátrányos olyan szobát kapni, ami alsóbb emeleten van és a 4 sávos főút felé néz. A tengeri kilátású szobákból inkább csak az 5.melet felettiekből nyílik értékelhető panoráma.

Szolgáltatások:

A személyzet profi, kissé kimért.

Ellátás:

A büféétkeztetés nagyüzemi jellegű, s bizonyosan jól lehet lakni. A reggelinél jók a helyi gyümölcsök. Egy nagy sör 3 euróba kerül. 

2019. 2. 28.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon