Otium Eco Club Side 5cs. - Side - Vélemények

Side - Otium Eco Club Side *****
Lényeg:
Gyermek-és környezetbarát szálloda. Nagyon kellemes hatást ad, sok a zöld terület, lehet találni bárhol egy-egy csendes zugot.
Hol?
A szálloda Side-ben található a városközponttól 7 km-re, a tengerparttól 450 méterre. Az antalyai reptértől kb. 70 km-re fekszik.
Strand:
A strand 10 perc távolságra van, ahová shuttle buszokat indítanak 10 percenként. A strandon van bárpult és snackbár. Pavilon is bérelhető.
Milyen?
Tágas lobby, ahol a fa dizájn mindenhol visszaköszön.
Szobák:
Standard, Large, Villa típusú szobák. A Villa típusok 3 blokkban helyezkednek, mind járólapos. A főépületi szobák pedig szőnyeggel borítottak. A főépületi szobák központi légkondival vannak ellátva, a minibárban csak alkoholmentes italok vannak, a széf ingyenes, a wifi ingyenes. Új ágyak vannak, új üveges tusolók vannak ezévtől. Fa bútorok, zöld növényes szőnyeg, de a zöld szín mindvégig jelen van. Large szobákban 2 szoba van 2 wc-vel.
Szolgáltatások:
Szabadtéri színház van kialakítva. Gyermekek részére smiley szoba van kialakítva, külön büfé a részükre, illetve van egy külön babasarok kialakítva az étteremben nekik. Az első alkalommal itt nyaraló gyermekes családok tiszteletére egy-egy fát ültetnek. Nincs már állatkert ez évtől. Animáció és miniklub is van.
Ellátás:
4 a la carte étterem van.
2018. május 22.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon