ÚTIKRITIKA.HU / Törökország


Török Riviéra - Side - Jacaranda Magic Life*****

"Az én kedvencem! Ha magamnak választanék, ezt fizetném be! Nem a luxus szint, de ár/érték arányban toplistás (ultra all inclusive-val 0-24-ben). Feltűnő volt az orosz szavak és kiírások hiánya, erre rá is kérdeztem. Megerősítettek ebben, de azért 20% körülire saccolták az orosz vendéghányadot.

Igazából ez Tui hotel, ezért is erős a német közönség aránya. A hotel színes, fiatalos, friss és tiszta. Dinamikus a komplexum bármelyik részének kialakítása. A kert ötletes, tele pálmával, színes virágokkal. A legjobb jelző rá, hogy dinamizál, feltölt energiával ez a hotel.

A strandja igazán nagy! A partra egy lépcsős lejtőn jutunk le, így még nagyobbnak tűnik, mivel a lépcsőről lenézve belátjuk az egészet. Kiemelendő, hogy a jet ski kivételével a vízi sportok ingyen vannak!

Aki teheti, foglaljon pool villát, mely három emeletes, három család számára, így a három (idegen) család egy privát medencét kap. A három szintből az alsót family villának hívják, nekik csak az ajtón kell kilépni a medencéhez, a többieknek lépcsőn kell lemenni.

Mivel több néven is megtaláljuk az interneten, nem könnyű eligazodni rajta.

Az étkezés minősége gyenge 5*, az étkezde kicsi és nem a hotel színvonalához méltó. Érdemes inkább pár lépést tenni és kiülni a medencékhez, ahol szintén elfogyasztható bármelyik étkezés kellemes környezetben."

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye, 2017. június

« visszaRepülőjegyek Isztambulba Repülőjegyek Isztambulba
Olcsó repülőjegyek Isztambulba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS