ÚTIKRITIKA.HU / Strandolás


Strandolás

Panamai strandokról általában | Bocas del Toro | Comarca Kuna Yala | Playa las Layas | Las Perlas-szigetcsoport | Isla Coiba Nemzeti Park | Olvasmányos linkek | Fotóegyveleg

Panamai strandokról általában

Jön!

Bocas del Toro

Panama északnyugati részén, a Karib-tenger partján terül el Bocas del Toro tartomány. A Costa Ricával határos terület csodás szigeteinek gyűjtőneve is a Bocas del Toro. A Panamába látogató turisták számára Bocas de Toro meglátogatása az egyik kötelező program. A Bocas del Toro-ról részletesebb tartalom olvasható a Nyugat-Panama menügomb alatt. Panamában élő magyar utazásszervezők kíséretében lehet eljutni Bocas del Toroba. Hatalmas élmény!

Comarca Kuna Yala

Playa las Layas

Playa las Lajas strandot Panama Csendes-óceáni partvidékének legszebb strandjai közé sorolják. A meseszép, 20 kilométer hosszú, pálmafákkal teli, homokos partszakasz a leghosszabb egész Közé-Amerikában. Playa las Layas Panama Chiriqui nevű régiójában található.

Las Perlas-szigetcsoport

Isla Coiba Nemzeti Park

Olvasmányos linkek

"A San Blas-szigetek egy szigetcsoport Panama partjainál, a Karib-tengerben. A szigetcsoport legkevesebb 350 szigetből áll. A szigetek egy része lakatlan, némelyikükön Kuna indiánok élnek. A lakatlan szigetek a csodás homokos strandokkal és pálmafákkal igazán idilli élményt nyújtanak: ez igazán az érintetlen természet világa. Panamavárosi utazási irodák egynapos túrákat kínálnak a szigetek némelyikére. Egy túta folyamán általában egy vagy két szigetet látogatnak meg a résztvevők. (H. C. 2011)"

Fotóegyveleg

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon