Serenis Hotel 5cs. - Side - vélemények

Side - Serenis Hotel*****
Lényeg: Kicsit gyengébb minőségű hotel, de a város közelsége miatt népszerű. Némely rész felújításra szorul, minimalista dizájna, kissé távoleső tengerpartja van.
Hol?
A szálloda 4 km-re található Side városától, 65 km-re Antalya repülőterétől.
Strand:
A tengerpartja 500m-re található, ahová shuttle-k is járnak. Saját partszakasza van, de ott nincsen bár. A strandtörülközők cseréje térítés ellenében áll rendelkezésre. A napernyők és napágyak ingyenesen használhatóak a tengerparton.
Milyen?
Összességében kicsit steril hatást kelt a hotel a sok fehér szín miatt. A lobby körbejárható, viszont a plafonon látszódik, hogy felújításra szorulna.
Szobák:
3 féle szobatípusa van. A szobák kellemesek, jók a színek, az elrendezés szokásosnak mondható, a kilátás viszont meglehetősen nyomasztó. Az emeletes ágyak nem túl tartósak.
Szolgáltatások:
6 db medencéje van, melyek közül az egyik hullámmedence. A wifi a szobában fizetős, a közösségi tereken ingyenes. Inkább csak soft animációs programok vannak, mini diszkóval, esti műsorokkal.
Ellátás:
All inclusive ellátás működik. Török és olasz a la carte éttermei vannak, melyek közül heti 1x ingyenesen használhatnak egyet a vendégek.
2018. május 21.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon