ÚTIKRITIKA.HU / Čanj


Čanj

Čanjról dióhéjban| Tetszett&Nem tetszett| Vélemények| Odajutás| Szállás| Étkezés| Vásárlás| Szórakozás| Egyéb hasznos információk| Strandok| Programlehetőségek| Olvasmányos linkek| Fotóegyveleg 

Ennek az aloldalnak a szerkesztése folyamatban van. Kérünk némi türelmet.

Čanjról dióhéjban

kiejtés: Csány

Bar város vonzáskörzetében egy nyaraló település. 

Tetszett&Nem tetszett

Tetszett

1.

Nem tetszett

1.

Vélemények

,, 2018 augusztusában voltunk Canjban, a New Montenegro hotelben. Repülőút, transzfer, szálloda, félpanzió. Az alapdolgokkal nem volt semmi baj: a szálloda 4*-os volt, kifogástalan. Az ellátás kissé egyhangú volt, különösen a vacsorák. A vásárlás kissé nehézkesen ment, mert egyetlen boltban sem beszéltek a szerben kívül más nyelven!

Ebédelni is elég nehézkes volt mert étterem szinte nem volt Canjban. Amit étteremnek neveztek az inkább kocsma volt hangoskodó, részeg szerbekkel és unott pincérekkel. A strandon, és így a vízben is tömeg volt. A legolcsóbb napernyő 6 euró/nap volt, de utcán már 3 euróért lehetett egy szelet pizzát kapni.

Este tömeg hömpölygött az utcán, még este 11-kor is, de csak utcai sütödések, bóvli árusok voltak és kocsmák. Étterem nem volt, így beülni sem tudtunk sehová! Ami meglepett az a szemét volt!!! A strandtól 30 méterre nyitott kukák sorban, és mindenütt elszórt szemét, no meg a bűz.

Elmentünk, megnéztük Montenegrót, de vissza nem megyünk!" (K. A. , 2018)

Odajutás

Szállás

Ajánlott szálláshelyek:

3 csillagos:

4 csillagos: New Montenegro

Kategória nélküli szálláshelyek:

Vila Vasilisa

Étkezés

Vásárlás

Szórakozás

Egyéb hasznos információk

Strandok

Programlehetőségek

Olvasmányos linkek

-------------------------------------------------------------

Vaskos kommentek a fotóegyveleg után!

Fotóegyveleg


Kommentek

Berecz Erika, 2019. 03. 21. 18:06
A strand valóban elég piszkos,szemetes,elszáradt pálmafák,de erről a strandról megy ki kis hajó a királynő strandjára,ami állítólag a legszebb Montenegróban.Nekünk sajnos nem jött össze,mert nagy volt a szél,amikor ott voltunk és ilyenkor nem járnak a hajók.A strand jobb sarkában van Zoran Zek panziója,étteremmel,ami nagyon hangulatos es a kaja is nagyon ízlett.Halat,rákot,fekete rizst,hallevest,pizzát ettünk.Isteni volt minden,a kiszolgálás is .A tulaj Zoran nagyon közvetlen ,kedves es nagyon jó vendeglátó.Felemelő élmény volt ebben a méltatlanul koszfészekké tett kis településen.Sajnos szerintem ez általánosságban igaz egész Montebegrora,hogy ennyire igénytelenek a lakói és méltatlanul elhanyagolják a gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező kis országot.


Ilona, 2018. 08. 21. 13:47
Igénytelen, piszkos település, időutazás a 80-as évekbe!
Úgy akarnak vendéglátásból megélni, hogy NEM SZERETIK a vendégeket!
Szemetes a tenger, a tengerpart, bűzlik minden a kukákból kifolyó hulladéktól.
A 4 csillagos szálloda fel van újítva, de a tisztasággal és a higiéniával komoly problémák vannak!
Csak alacsony igényűek utazzanak oda!


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon