ÚTIKRITIKA.HU / Oroszország


Oroszország

Repülés | Szállás | Vízum | Vám | Fotóegyveleg

.

A szerencsésebb


Repülés és repülőjegy

Nem árt tudni, hogy Oroszországba a repülőjegyet akkor vegyünk, amikor már megvan a vízumunk. Ugyanis ha vissza nem téríthető jegyet veszünk és valamiért nem kapjuk meg a vízumot, akkor a légitársaságok nem térítik vissza a repjegy összegét!

Moszkvai repülésekkel kapcsolatban ezen a linken érdemes kutakodni. Szentpétervárra pedig itt találhatóak a legjobb ajánlatok.

Szállás

Oroszország szállás szempontból nem olcsó, érdemes több ajánlatot összehasonlítani.

Vízum

Kényelmes és gyors vízumügyintézés az utikritika.hu-val!

Vízumügyintézési igényével forduljon bizalommal az utikritika.hu-hoz! Utazási partnerünk, a Vista Utazási Irodák tapasztalt vízum-szakértője áll rendelkezésére vízumbeszerzésben, a kérelem benyújtásával kapcsolatos kérdésekben. Intézze vízumigénylését gyorsan és kényelmesen!

  • Telefonszám: 06-1-429-9908
  • E-mail: vizum@vista.hu
  • Ügyintézési díj: 5.900 HUF / vízum / fő
    • Vízumdíj: 19 025 HUF
    • Sürgősségi vízumdíj: 30 050 HUF (csak üzleti út esetén)
  • Átfutási idő: 5-10 munkanap vagy 3-5 munkanap (üzleti vízum esetén)
  • A vízumkérelem az indulás előtt maximum 45 munkanappal adható be, annál korábban nem!

A magánútlevéllel utazó magyar állampolgárok kizárólag előzetesen beszerzett vízum birtokában léphetnek be Oroszország területére. A vízum meghatározott időtartamra szól és azt szigorúan be is kell tartani. 2014. áprilisától könnyebbé válik az orosz vízum beszerzése, ugyanis megnyílt Budapesten egy úgynevezett orosz vízumközpont. A vízumközpont hétfőtől péntekig délelőtt 9 és 17 óra között tart nyitva. A vízumközpont a 6. kerületben, az Andrássy út száz szám alatt található meg:

Új szabály az orosz visa support voucher igénylésekor, hogy 2 hétnél több idejű tartózkodása csak akkor lehet a vouchert igényelni, ha hotelfoglalás is társul hozzá a partnernél. Tényleges szállásfoglalás kell!

Továbbá minden orosz visa support megrendelés felvételekormeg kell adni a tényleges kinti címet is, akkor is, ha valaki ismerőshöz, rokonhoz utazik.

Belépés

,, Moszkvába érkezésünkkor az útlevél-ellenőrző pontnál kaptunk egy papírt, amire felhívták a figyelmünket, hogy kis túlzással úgy vigyázzunk rá, mint az életünkre. Ezt a papírt ugyanis minden beutazónak meg kell őriznie a teljes kint tartózkodása alatt, és hazautazáskor vissza kell adni a hatóságnak az útlevél ellenőrzésekor, ekkor kapunk rá egy pecsétet ismét, és már mehetünk is haza. (2017)" forrás

Vám

Jön!

Fotóegyveleg

Fotó by Elter

Randivonalas fotó

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon