ÚTIKRITIKA.HU / Mellieha


Paradise Bay Resort Hotel 4cs. - vélemény

Málta - Mellieha - Paradise Bay Resort Hotel****
Lényeg:
2017-ben felújított, terebélyes, viszonylag tiszta hotel. Családbarát szálloda. A szobák elfogadhatóak. Jó az ár-érték arány, de inkább egy erősebb 3 csillagos színvonalra tanácsos számítani (pl. az ellátás tekintetében). (A Dolmen Resort jobban megfelel a kategóriájának.) Tulajdonképpen a fő adukártyája a Gozo sziget felé közlekedő kompkikötő közelsége. (250 méter)
Hol?
A környék nyugodt, kissé kieső helyen van (csak két másik hotel van arrafelé), nem mozgalmas (nincsenek a közelben szórakozóhelyek), viszont természetileg ez a sziget egyik legszebb része, itt, részben mert álomszép a kilátás egy öbölre.
A hotel előtt van egy megállója a távolsági busznak. Az is praktikus, hogy gyalogtávolságra van a Gozo szigetére közlekedő komp kikötője.
A legközelebbi strand 15 perces gyalogtávolságra van. Kicsi, nem túl gondozott, túl sok kő, szóval felejtős. Érdemesebb busszal 10 percet utazni Melliehába, ahol van jobb strand.
Milyen?
Praktikusan berendezett, csinosan kialakított, régen épült szálloda. A 2017-es felújítás dacára itt-ott már újra lestrapálódott. A fogadótér jól néz ki, a folyosók egy része viszont eléggé lehangoló.
Főszezonban a hétvégéken a nagy medence túlzsúfolt.
Két része van a hotelnek. Az egyik valamivel jobb minőségű, mint a másik.

Szobák:
A standard kategóriájú szobák lelakottak, csalódást kelthetnek. A fürdőszobák kádasak. A szobai széf használatáért fizetni kell. A szobák takarítása nem mindig kellően alapos.
Szolgáltatások:
A személyzet szívélyes, előzékeny.
Csak a fogadótérben ingyenes a wifi (akadozva működik). A szobai wifi fizetős (napi 6 euró).
Este jók a zenés programok.
Ellátás:
Jó, tartalmas a büféreggeli, igaz a választék mindig ugyanaz. A kávé itt is vacak. A büfévacsora jó.
2019. május 2.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon