ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Susesi Luxury Resort*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A tisztaság többé-kevésbé rendben van. A szobák szép tágasak, a bútorzat azonban eléggé elhasználódott. Inkább egy 4 csillagos színvonalat tanácsos elképzelni.

Hol?

Belek belvárosába 5 perc alatt bejuthatunk 5 euróért.

Strand:

Finom homokos, a tengervíz pedig lassan mélyülő, ami jó a kisgyerekek számára.

Milyen?

Erősen megrágta a létesítményt az idő vasfoga. Ráférne egy alapos renoválás. Még így is alapvetően jól néz ki a hotel. Hatalmas nagy a medence komplexum.

Szobák:

A takarítás nem mindig kellően alapos.

Szolgáltatások:

A személyzet roppant előzékeny és barátságos. A főszezonban azonban túlterheltnek tűnnek.

Ellátás:

Jó az ellátás, de az étkeztetés higiéniai szempontból nem tökéletes. 

2017. június

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye:

"Nagyon jól reprezentálja az átlagos beleki hoteleket: gondozott, szép és nagy kert, méretes medence világ, hangulatos stég. A hotel igazán nagy területen található (50 perc sétám volt körben).

Kiemelném, hogy ilyen erős wifivel talán nem is találkoztam a többi hotelnél. Teljesen azonosan erős volt a jel a lobbyban és a stégen is, vagy a kert egy hátsó szegletében.

A standard szoba itt igazán nagy (igazából deluxe szoba és 40 m2). Gyengéje, hogy az épület jellegéből adódóan nagyon közeliek az erkélyek az oldalról tengerre néző szobáknál.

A part: a stég hangulatos és méretes, a nyugágyak, és eleve a part kialakítása kicsit elmarad a hotel más részeinek (szobák, étkezde, kert) színvonalától - véleményem szerint. Látszik, hogy a partot karbantartják, összefésült kavics kupacok és homokföveny váltja egymást.

A konyhára nem lehet panasz! Magas színvonalú és bőséges volt, a látvány medencék körül vacsorázni nagyon hangulatos érzés.

Összefoglalva azt mondhatom, hogy a személyzet figyelmessége, a kert és a látvány medencék/ csobogók hangulata, a konyha kínálata és a szobák mérete alapján bátran ajánlható, luxus minőségű, de nem top hotel.

Több fórumon olvastam, hogy családosoknak ajánlott hely. Én elsősorban pároknak ajánlanám, akik elegáns és hangulatos napokat szeretnének eltölteni ebben az egyébként ár-érték arányban helyén való hotelban, de alapvetően minden korosztály meg fogja találni a neki tetsző szolgáltatásokat.

Számomra annak ellenére volt igazán hangulatos hotel, hogy nem sikerült egy egységes stílust képviselő helyet építeniük, semmi maradandóan megfogó nem volt benne építészetileg (a bordó és a barna dominál)." 2017.június

Az igazmondó Vista ajánlata erre a hotelre itt található.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon