ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Ela Quality Resort 5cs. Belek

Török riviéra - Belek - Ela Quality Resort Belek*****

Lényeg:

Stílusos, minőségi, tiszta, modern szálloda. Príma az ellátás. A szobák kényelmesek, hangulatosak, viszonylag tágasak. A szolgáltatások színvonalasak. Igazán gyermekbarát hotel, de a gyerekzsivajtól nem zavartatott pároknak is remek választás lehet.

Hol?

A hotel előtt van taxi stand és ingajárati busz. Belek városba kb. 5 euróért taxizhatunk be. Vannak vendégek, akik hosszabb sétával mennek be a városba. A közelben van némi vásárlási lehetőség.
A repülőtéri transzfer privát szervezésben kb. 30 perc. A repülőtér kb. 40 kilométerre van.

Strand:

Szuper, hogy a tisztán tartott, finom homokos strand jó széles és a víz lassan mélyül. A tengervízben szerencsére nincsenek zavaró algák. Nagyon praktikus és népszerű a tengerbe nyúló mólószerű stég. A napozóágyak fixált elhelyezése miatt nem tudjuk akármikor árnyékba húzni a napozóágyunkat, na de ez legyen az embernek a legnagyobb baja.

Milyen?

Kellemes légkörű, luxus kivitelű hotel. Impozáns a fogadótér. Hatalmas, alaposan gondozott kertje van. A terebélyes térben nincs tömegiszony. Óriásiak a medencék. És a gyerekek örömére van egy kicsi, csúszdás medencés park is. Akik szívesen úsznak mindennap, ezt megtehetik az olimpiai hosszságú medencében.
A hotel köztéri illemhelyei mindig tiszták.
Előnyös, hogy a vendégkör ország szerint kellően vegyes, nincs túl nagy orosz többség, mint sok más térségbeli hotelben. SAzért néáhny piás orosz bizonyosan előfordul.

Kifejezetten családokra van szabva, ez a leginkább gyerekbarát hotel. A liftben a gombok színesek, így ha bármi történik akkor a gyerekeknek csak a színt kell megjegyezni és abból legalább már az emeletet betudják azonosítani.
Van egy külön kis „falu” ahol a gyerekek „dolgozhatnak” mentősként, cukrászként, tűzoltóként→zsetonokat kapnak érte amit beválthatnak fagyira, csokira.
A gyerek klub, a pihenő szoba és a játszó terek be vannak kamerázva és a szülők egy applikációval rákapcsolódhatnak erre, így tudják követni, hogy mi történik.
Miniklub: külön van recepció, animátorok, gyerek felügyelők 1-17éves korig lehetnek a mini klubban. Itt van étterem is a gyerekeknek.

Szobák:

A szobák világosak, ízlésesen, oszmán stíluselemekkel berendezettek. A belső megvilágítás nem tökéletes. Kádban kell zuhanyozni. Manapság már az emberek többsége inkább a zuhanyzófülkét preferálná. Amúgy a fürdőszobák jól felszereltek.

Szolgáltatások:

A személyzet segítőkész, előzékeny. Legfeljebb az étteremben fordul elő héhány mogorva pincér. A gyerek klub jól felszerelt. Szórakoztatóak az esti programok, előadások.

Ellátás:

Nagy a választék. Az étkek kitűnő minőségűek. A séf igazán kreatív. Le a kalappal előtte. Isteni a reggeli.
Ebédre lehet friss, de nem túl nagy adag olaszos étkeket enni.
Fenségesek a tematikus vacsorák.
Kellemes esténként kiülni a fogadó tér bárjának szabadtéri részére.
Hat-hét (fizetős) a la carte éttermük van

2019. január 29.

Ha tetszik a független értékelés alapján a hotel, akkor itt lehet ajánlatot találni.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon