ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Maxx Royal***** Belek

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye:

"A látottak alapján a Török Riviéra top 3-as hotelje, nálam sorrendben a 3. lett.

Az épület koncepciója lenyűgöző, illetve előtte a Maldív stílusú kert is. A partra a Maldív-szigetekről hoztak homokot! A főépület egy nagy félkör, mely a kertet (medencéket) öleli körbe. Azt hiszem, a legszebb lobby-t itt láthattuk, nagyon futurisztikus és elegáns is volt egyben. Valóban magával ragadja az érkezőket a látvány. Egy igazi presztízs hotel, luxus kategóriában, ami az árán is látszik.

A standard szobához volt szerencsénk (suite-nak mondják), mely szerintem, nem hozta a hotel átlagos szintjét. Mérete kicsi volt elnevezéséhez képest. Az ágy pont az ablakhoz közel található, lényegében az ágyból is ki lehet látni a tengerre. A Tv-n pedig a gyereket lehet követni webkamerán, amint valamelyik animáció programon vesz részt.

A fürdőszoba két bejáratú, de gyakorlati haszna ennek nincs. Ha valaki ide utazik, akkor későbbi visszatérőként kevés hotel van, amely ezt a szintet hozza a Riviérán. A hotelnak saját mozija van, luxus bevásárló utcája, illetve golf pályája. A Royal Horse Lounge bármilyen drága whiskyt felszolgál, nem is beszélve a drága pezsgőkről.

Kifejezetten ajánlható gyerekes családoknak is, van saját mini vidámparkja is. A partja igazán széles, rengeteg a napozóágy is. Lényegében bárkinek ajánlható a hotel, szerintem. Nem érheti csalódás, legyen az golf szerető, gyerekes család, sokat látott utazó vagy akár nászutas. A helikopteres transzfer szintén magas színvonalú." (2017. június)

Nos, akkor nézzük a hotelre vonatkozó ajánlatot az igazmondó Vistától itt. Foglalni lehet pl. Szlifka Ádámnál: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon