ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Spice&Spa Hotel*****

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye:


"Egy régebbi tradicionális hotel, ez látszik is a szobákon és a belső tereken. Megkopott és használt már a márvány is, akárcsak a szoba bútorai.

A koncepció amúgy magas színvonalat sugall, igazán impozáns a lobby, akárcsak az épület kívülről. A hotelt én mogul stílusúnak mondanám, amit a rengeteg elefánt szobor is megerősít. Az Aladdin szultáni palotája lehetet a tervezők ihletője?

A szobák is stílusosak, nem tömeg berendezéssel rendelkeznek, hanem kézzel fogható a hotel általános építészeti stílusa itt is. A családi szobát volt szerencsénk látni, mely kifejezetten nagyméretű, illetve két fürdőszobás.

Van a Riviérán sok utánzat hotel (szörnyű a Kremlin Palace szerintem), a Spice mellett a Granada esetén értékelendő, hogy valami táj jellegűt kaphat az utas, valami iszlám hatást tükröz az építészet. A kertet nem láttuk, de az udvarát igen, mely szerintem kicsi a hotel méretéhez képest. Éppen animáció zajlott, elég hangosan.

Fiataloknak nem ajánlanám a hotelt, mivel ezt a stílust eleve értékelni kell, avatatlan szemeknek ez a stílus giccses lesz. Ez egy elegáns hotel, s a kopottsága ellenére is, jobb fajta 5*-osnak tartom. (2017. június)

Na, most akkor nézzük az árakat, az igazmondó Vista konkrét ajánlatát, amit, persze le lehet foglalni akár Ádámnál is: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon