ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Sueno Deluxe***** Belek

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye:

"Számomra a negyedik legjobb hotel volt az út során. Ami megfogja az utazót, az a színek kiegyensúlyozottsága. A legszebben berendezett szobákat itt lehetett látni. Gyönyörű a szürke parkettás, vintage hatású összkép a szobákban. A kék-fehér-(szürke) az épület külsejében és a medencéknél is dominál.

Ötletes volt az amfiteátrum, mint félhold és csillag (felülnézetből és a főépületben látható jól). A lobby folyosónál volt kissé értelmetlen a viking stílusú hajó (az általános hajós tematika több képen/ festményen/ installáción is látható, de mediterrán hangulatban, velencei stílusban, ezért tűnt a viking hajó oda nem illőnek). A lobby egyébként lenyűgöző, makulátlanul csillog a márványpadló, a csillárok, harmonikusak a színek.

Az éttermet nem láttuk, a fotók alapján szépen passzol az általános stílusba. Mindenképpen ajánlható gyerekes családoknak: csúszdavilág, gyerekmedencék (a mini várakkal), belső animációs pavilonok. Nagyon sűrű volt a program, sajnos itt keveset tudtunk időzni. A partot nem láttuk, de a medencevilág ötletes és dinamikus volt. (2017. június)"


A Vista ajánlata itt található. További információval a hotelről pl. Ádám szolgálhat: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon