ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Crystal Waterworld Resort&Spa 5cs. - vélemények

Belek- Crystal Waterworld Resort&SPA*****

Lényeg: A Crystal csoport legnagyobb hotelje, a legnagyobb aquaparkkal is rendelkezik, melyben 11 csúszdát találunk. 2 perc gyalogtávolságra még egy bazársor is található.
Hol?
A Belek körzetében, Bogazkent üdülő településen, 42.000 m2-es területen fekvő luxushotel mindössze 40 km-re található az Antalya repülőterétől (átlag 90 perc transzferidő).
Strand:
A hotel közvetlenül a saját, 500 méter hosszú és 100 méter széles, finomhomokos-kavicsos strandján fekszik. Gyorsan mélyül. Saját kijelölt része van a strandon a hotelnek. Elegendő számú napozóágy. Röplabda pálya, strandbár kellő közelségben. Van egy stég, ahonnan a bátrak nyugodtan ugrálhatnak a mély vízbe.
Milyen?
Kb. 1 km hosszú szálloda, így vannak távolságok a hotelen belül. 2 nagy medence van. Világos lobby, csak a fehér és arany színek dominálnak. A tetőterasz nagyon szépen van kialakítva, este nagyon hangulatos, rálátni az egész éjszakai életre.
Szobák:
A Family szobák egy külön szárnyban vannak (hosszabb). A Standrad szobák is lehetnek connecting szobák. Egyszerű berendezésűek, rövid ágyak. A színek visszavezetnek a waterworld elnevezésre. Az erkély elég nagy, bár talán túl közel van a szemközti szárny, ez zavaró lehet.
Szolgáltatások:
Nagyon kedves zenés fogadtatásban volt részünk. Külső és belső medencék, gyermek medence, aqua park hét csúszdával (nyitva tartás 10:00-12:00; 14:30-17:00), török fürdő, szauna, gőzkamra, jakuzzi, teniszpályák, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, fitneszterem, vízilabda, aerobik, darts, mini golf, mozi, mini klub (4-12 éves korig), játszótér.
A személyzet kedves, segítőkész.
Ellátás:
6 ala cart étterem, 3x ingyenesen használható az 1 hét alatt.
Kissé zsúfolt az étterem, s kevesebb a választék. A pincérek vagy kevesen vannak, vagy rosszul szervezett a munkafolyamat, de nehezen találtunk szabad asztalt mindig.
2018. május

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon