ÚTIKRITIKA.HU / Belek


Limak Arcadia*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Ez egy igazán jó, hangulatos hotel. Nyugodtan lehet választani. Nincsenek komolyabb bajai. Az ellátás választéka príma. A szobák csinosak, hangulatosak. Családbarát hotel. Szuper kisgyermekes családoknak. Jó mindazoknak, akik aktív nyaralást igényelve jól ki tudják használni a hotel rengeteg szolgáltatását, sportprogramját.
Erős referencia, hogy sok nyugat-európai törzsvendégük van, akik évek óta visszajárnak.

Hol?

10-15 perc gyalogtávolságra van Belek központjától.
Sajnos Belek térségéből a Török Riviéra más jelentősebb városaiba (Side, Antalya, Manavgat) a tömegközlekedést (dolmusz) háttérbe szorították, így a turisták rá vannak utalva a túlárazott taxizásra.

Strand:

A strand szépen gondozott és igényes hely a napozó stég a napozóágyakkal.

Milyen?

Régi hotel, de jól karban tartott. Igen nagy, ugyanakkor roppant praktikusan kialakított. Csodálatos a monstre medencekomplexum és az alaposan gondozott kert. Egy dél-olasz falut próbáltak mintázni a tervezők.
A hotel nagy méretéből adódóan nyilván nagyüzemi jellegű a kiszolgálás és az étkeztetés.
A vendégkör nemzetiség szerint kellemesen vegyes.

Szobák:

A szobák tágasak. Előfordulhat, hogy a levegő fülledtségét dohszagnak véljük. Kényelmesek az ágyak. A szobák felszereltsége teljesen rendben van.

Szolgáltatások:

A személyzet segítőkész. A vendégek nyugodtan fordulhatnak problémáikkal az erre kijelölt emberhez (Guest Relations). Jók az esti show programok. Háromnaponta musical előadások

Ellátás:

Nagy a választék. Finomak az étkek. A komplexum területén sok bár között lehet választani. Gyors a kiszolgálás.

2017. május

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június):

"Limak, tehát gondoltam, hogy nem lesz rossz, és valóban így is lett. Egyike azoknak, amelyet nagyon szívesen választanék saját utazásomhoz is (a Susesi, a Jacaranda és a Voyage Belek volt még ennyire tetszetős).

Az Arcadia az itteni (Belek régió) közép kategóriába tartozik, úgy gondolom utólag. A Riviéra teljes színvonalában viszont magas minőségűnek tartom. Az Arcadia-ban a kert nagyszerű, top 5-be tenném az összegzés alapján. Golf hotelnél azért nem hátrány, ha szép a természeti környezet.

A stég átlagos, a hotel árához képest szerintem, elmarad a várakozástól. Kiemelném a gyerek animációs épületek sokaságát. A csúszdavilág viszont nem kiemelkedő.

A szobák és a közös terek felejthetőek stílusjegyeik alapján. A hotel partja korrekt, akárcsak a kis bungalók 12 €/nap áron (plusz szolgáltatások hozzá).

Összefoglalva tehát inkább a hotel kertje, partja, medencéi (Pamukkale utánzat az egyik!) adja el magát, a belső terek és szobák esetén semmi különös, de a Limak minőség rendben van, nálam megvan a jó 5* színvonal. Az Arcadia-ban is megtalálható mindaz, amit egy török 5*-os hotelben keres az utas ultra all inclusive ellátással."

Akkor most nézzük meg az igazmondó Vista ajánlatát itt és - ha tetszik - lehet foglalni, pl. éppen Ádámnál: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon