ÚTIKRITIKA.HU / Kréta / Gouves


Water Park Holiday Hotel 4cs. - vélemények

,, Letelt a nyaralasunk Gouvesban, a Water Park Holiday Hotelben.
Nagyon jól telt. Érkezéskor két taxis jött ők vittek a hotelba, mivel mi mentünk csak oda. Angolul nem árt tudni.Vissza is taxi hozott. Időben jött, korrekt volt.
A hotel több 2-3 emeletes, hangulatos épületből álló komplexum, közte ápolt növényzettel, nagyon szép. Az épületek között több medence, szétszórva. A szoba egyszerű, de tiszta, állandóan takarítanak. A mi szobánk dupla volt, egymásból nyíló, mienkben 4 ágy, a Noraekeban 5 ágy. Szobáink csendes helyen voltak, a medence melletti szobák zajosabbak. Korosztály főleg 0-12 éves korig lévő gyerekes családok, a hotel minden igényt kielégítő.

Az all inclusive ellátás pazar, a főékezéseken kívül 5 bárban adnak ételeket, sütik kemencében a pizzát, palacsintát, készítik a gyrost, kint hűtőpultban desszertek, csomagolt szendvicsek. Minket zavart is egyes nemzetek pazarlása. A személyzet kedves, segítőkész, nem lehetett tőlük olyat kérni, amit ne oldanak meg, folyton mosolyogtak, pedig reggeltől estig dolgoztak. Angolul mindenki kommunikál. Semmi negatívat nem tudunk mondani a hotelre.

Pozitív élményekkel tértünk haza. Megérte alaposan átnézni az ajánlatokat a Vistánál. " (Spisák és Porteleki család, 2018)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon