ÚTIKRITIKA.HU / Kréta / Malia


Creta Verano 3cs. - vélemények

Görögország – Kréta – Malia – Creta Verano***

Lényeg:

Jó, alapvetően hangulatos hotel. A 3 csillagos besorolás helyi viszonylatban korrekt. Nem túl nagy, családias, nyugis, tiszta szálláshely, kisebb, nem jelentős gyengeségekkel. A szobák tágasak, jó kialakításúak, nem felújítottak. Ez ellátás elég jó.
Túl magas, finnyás elvárásaink ne legyenek, főleg, hogy az árfekvés nem túlzó. Az ár-érték arány nem rossz.


Hol?

Központi elhelyezkedésű, de nem zajos, még annak is dacára, hogy a hotel egy főutcán áll. Persze van sok vásárlási lehetőség a közelben.
Malia szép óvárosa nincs túl messze.
A hotel előtt van éppen egy buszmegálló, ami praktikus, ha nincs bérautónk. Amúgy az autóbérlés fölöttébb ajánlott, ha rugalmas módon akarjuk felfedezni a szigetet, meg a strandra is gyorsabban juthatunk el.


Strand:

A strand kb. 15-25 perc gyalogtávolságra van, cammogva (gyermeket vonszolva) lehet ez 30-40 perc is.


Milyen?

A berendezés spártai egyszerűségű. Igazán jól néz ki, gondozott a kicsi medencéjük. Napozóágyak vannak kellő mennyiségben, napernyőből viszont csak három van. Jó, hogy este is lehet medencézni.


Szobák:

A takarítás nem mindig kellően alapos, de igazán nem vészes. Kényelmesek az ágyak (némelyeknek kicsit kemény a matrac). A bútorzat régies. Klímaberendezést lehet bérelni. Nincs sok lerakodó felület.
A fürdőszobák nincsenek felújított állapotban. Van a hotelben néhány felújított szoba is, de a családi szobák nem tartoznak ezekhez.


Szolgáltatások:

A személyzet barátságos.


Ellátás:

A választék nem nagy, és eléggé ismétlődő, de mindig találhatunk valami fogunkra valót. Jól lehet lakni. Az étkeket többnyire langyos hőmérsékleten tudjuk a pultokról levenni. A minőség átlagos, meglepően kevés a görög specialitás, szokványos nemzetközi ez-az a kínálat.

2019. július 12.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon