ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


Eftalia Ocean VIP 5cs. - vélemények

Alanya - Eftalia Ocean VIP*****
Lényeg:
2017-ben nyitott meg a vadonatúj hotel. Csodás fogadótér fogad minket, a víz, az óceán motívum végigkísér minket a hotelen. A 7 db Eftalia hotelekből a legnagyobb.
Hol?
A repülőtértől 100 km-re, Antalya városközpontjától 110 km-re fekszik. A legközelebbi városok dolmussal vagy taxival könnyen elérhetők: Konakli 4 km-re, Alanya 18 km-re található.
Strand:
A hotelt a homokos-kavicsos tengerparttól csupán egy autóút választja el, mely egy felüljárón vagy alagúton keresztül közelíthető meg. Strandtörölköző ingyenes. Magába a tengerbe focilabda nagyságú köveken kell bemászni és egyensúlyozni sajnos. Lehet pavilont is bérelni a parton, ez 15€.
Milyen?
Lenyűgöző dekorációja van. Csodaszép hatása van az üveg díszítéseknek, a sok tükörnek. Profizmus látszódik. Tágasak a folyosók, a kék szín itt is jelen van.
Szobák:
Abszolút tisztaság látszódott. 420 db Family szoba. Ezek akár 7+1 főre alkalmasak. Állnak 2 szobából, 1 fürdőből, egy hatalmas előszobából gardróbbal, hűtővel. A fürdőn nincs ajtó, a wc-n pedig csak egy üvegajtó. A szobák nagyon-nagyon tágasak. A kanapés family szobában kis térelválasztós szekrénnyel is próbálnak csalni. A fürdőszobák csempéi is nagyon stílusosak.
Szolgáltatások:
Az internet mindenhol ingyenes. Az Eftalia Island (tengerparti szórakoztató komplexum) szolgáltatásait igénybe vehetik a hotel vendégei- mint az összes Eftalia vendég.
Ellátás:
Ultra all inclusive ellátás. 2 db a la carte étterem van.
2018. május 24.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon