ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


Galeri Resort 5cs. - Alanya - vélemények

Alanya - Galeri Resort*****
Lényeg: Sok programot szervező szálloda, ahol inkább felnőttek szállnak meg.
Hol?
A szálloda az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanya központjától 35 km-re helyezkedik el.
Strand:
Közvetlenül a nagy kavicsos tengerparton helyezkedik el. Fürdőcipő viselését javasoljuk, a tenger gyorsan mélyül. Elég keskeny partja van. Móló is van építve.
Milyen?
Kis recepciós pult fogad minket, de hatalmas a fogadótér, középen kellemes kanapéval. Ovális alakzatú szálloda. A recepció felett már szobák vannak.
Szobák:
A széf fizetős. A minibárban alkoholmentes italokat találunk. Az internet ingyenes. A Standard szobák kilátása az utcára nem túl vészes. A Family szobák 2 hálóból és 2 fürdőből állnak. Kissé rövid ágyak vannak. A fürdőszoba nem túl szép.
Szolgáltatások:
3 medence (fedett és csúszdás is). Diszkó 23-2 óra között. 3 ala cart étterme van, ezek közül egyszer ingyenesen lehet használni egy hét alatt, a nemzetközi tematikájúban az ital feláras. 15 és 17 óra között a fagyi ingyenes, ez nagyon közkedvelt. 13 órakor pedig gofrit osztanak. Heti 3x élőzene is van, 2x az étteremben, 1x a színházban. Keddenként török estet tartanak, több tematikus este is van a héten. Péntekenként általában gálaest. Mini klub. -1. emeleten játékszint van.
Ellátás:
Ultra all inclusive ellátásban működik. Lehet gyermekmenüt is bőséggel találni.
2018. május 23.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon