ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


Sealife Buket Resort*****

Lényeg | Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A tisztaság teljesen rendben van. Jó hotel, amit az orosz vendégek túlsúlya sem tud elrontani. A szobák méretre sokfélék. Nem 5 csillagos, de nem is ez a lényeg, hanem a jó ár-érték arány.

Nagy nyugalomra vágyók ne válasszák ezt a hotelt.

Hol?

Alanya jóval odébb, van, a hotel települését Okurcalarnak hívják. A közelben van egy nagy bazár.

Milyen?

Nem nagy területű a hotel s ettől könnyen áttekinthető.

Örökzöld téma: az oroszok. Leginkább az feltűnő, hogy milyen nagyképűek. Már-már nevetséges a sznobságuk, ami mögött nincs sok kultúra. Már délelőtt 10-kor elkezdik a vodkázást a strandon és a medence körül. Populáris zenei ismereteinket kényszerűen tágítja a sok és harsogó orosz és török sláger. Nem mászik a fülünkbe, ha viszünk magunkkal saját ellenzenét és fülhallgatót.    

Szobák:

A bútorzat kissé régimódi.

Szolgáltatások:

A személyzetnek érdemes hangoztatni, hogy magyarok vagyunk és nem oroszok. Persze ezt csak akkor tegyük, ha képesek vagyunk kulturáltan viselkedni és kedvesek vagyunk a török személyzettel.

Ellátás:

Az oroszok megrohanják a vályút. Már elnézést a durva megfogalmazásért, hiszen a svédasztalos pultok önmagukban nagyon is színvonalsak. 

2017. június


Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június)


"Egy hotel, mely jó benyomást tett rám. Side/Alanya viszonylatban teljesen korrekt (Belek szinten azért sereghajtó, de nem ott van).

A közforgalomnak és a helyieknek is nyitott utcáról nyílik, nincs hatalmas lobby, csak szolid visszafogottság. A szoba is szolidan berendezett, natúr fa színekben látható, egyszerű vászonképekkel díszítve.

Érdemes tengerre néző szobát kérni, mivel a főépület nagyon közel van a tengerhez, illetve nagyon szép a kilátás. A kilátás az erkélyre csalogat, így kárpótol a szoba alapvetően kis méretéért.

A kertészeket dicséret illeti, mutatós kertet hoztak össze. A medencék számára sem lehet panasz, én a csúszdákat és az animáció pavilonokat hiányoltam. Ez a hotel nem a színvonalával, hanem visszafogott eleganciájával fog meg, még úgy is, hogy inog az 5* színvonal."

Íme a hotelre vonatkozó ajánlat a 28 éves, Superbrands-díjas Vistától. Ha foglalni akarja, vagy/és további tényezőket szeretne tisztázni, akkor érdemes Ádámhoz, fordulni, hiszen ő szemtanú: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon