ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


White City Resort*****

Lényeg | Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Igényes, nagyon szép, tiszta, modern hotel. A visszajelzések óriási többsége pozitív. A legtöbben a szobákat dicsérik. Családbarát hotel, de megfelelő párok számára is. Sokak szerint jó az ár-érték arány.

Hol?

A szomszédban tartó építkezés (2014) már befejeződött.

Tengerpart:

Szép, homokos öbölrész. Van stég is a tengerbe beereszkedéshez, de direkt is be lehet gyalogolni a vízbe.
Épült a hotelnél egy új strandszakasz röplabdapályával.

Milyen?

Jó állapotú (folyamatosan fejlesztett), modern, nagyon gondozott szálloda. Kifejezetten szép a medence. Egyeseket azonban zavar a medence körüli zene hangereje.

Szobák:

Kellően tágasak, nagyon tiszták és korszerűen kialakítottak. A fürdőszobák is nagyok.

Szolgáltatások:

Barátságos, segítőkész a személyzet, de elvárják a borravalót.
Nagyon jó a hammam (török fürdő).

Ellátás:

Jó az ellátás. A reggeli átlagos, az ebéd és a vacsora a maga műfajában jobb.

2017.

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017):

"Kisebb hotel egy félsziget tövében, annak is keleti oldalán, így a tengeráramlások közvetlenül kevésbé érintik. A strandja egyébként lényegében nincs, hanem egy mesterségesen feltöltött plázsról beszélhetünk, ahonnan mólón lehet elérni a tengert, amolyan Granda Luxury módra. Ez a mesterséges strand rész elég kicsi (alig néhány cabana fér el csak rajta), de a hotel is eleve kevesebb vendéget tud fogadni. A resort szó kissé túlzás a hotel nevében. A rendelkezésre álló kis helyet a kertnek és a medencéknek/csúszdáknak nagyszerűen kihasználták, élettel teli minden. Nem úgy láttam, hogy a pihenésre/nyugodt elvonulásra alkalmas a hotel, én inkább fiataloknak ajánlanám, közülük is a mozgalmasságot kedvelőknek, baráti társaságoknak, akiket nem zavar a hosszú transzferidő. A (standard) szoba méretében és berendezésében is rendben volt, modern stílusú és fiatalos színvilágú. Szerintem az 5* színvonal találó ennél a hotelnél, de több európai országban csak 4-et kapna."

A hotelre vonatkozó Vista ajánlat itt látható. További kérdések és foglalás dolgában érdemes a szemtanúhoz, Ádámhoz fordulni: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon