ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


Concordia Celes Hotel 5cs. - vélemények

Alanya - Condordia Celes Hotel*****

Lényeg:
Szép dizájnú, mégsem túlzott hotel. Az all inclusive fogalommal lehetnek problémák.
Hol?
Az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanya központjától 35 km-re, Sidétől 30 km-re, Okurcalar üdülőhelyen fekszik. A környező településekre és turisztikai központokba minibusszal vagy taxival lehet eljutni. Egy 3-4 km-es szállodasorban helyezkedik el.
Strand:
Közvetlenül a nagykavicsos tengerparton (50-60m). Strandtörölköző csere 1€/alkalom. A strand elég negatív képet mutat a tömeg miatt.
Milyen?
Kellemes hangulatú, hatalmas fogadó tér. Aranyozott recepció, oldalt beülős kis boxok. Szép a díszítés. 2014-ben újították fel.
Szoba:
Standard, Family (max, 6 fő) és Junior Suite szobák.
Minibár: érkezéskor üdítő, utána csak víz bekészítés. A széf fizetős. Többnyire oldalról tengerre néző szobák vannak. 2 db lift van.
A szobák felújításra szorulnak, főleg a berendezés miatt, rosszak az illesztések, a tapéta. Összességében viszont kellemes összhatása van a szobáknak. A színek nem harsányak.
Szolgáltatások:
Wifi fizetős a szobákban. Diszkó minden este éjfél és kettő közt. A törökfürdő is ingyenes. 2 db medence van, ebből 1 db fedett belső. 2 db külső csúszda. Animáció 4 nyelven működik, kivéve vasárnap.
Ellátás:
Az éttermek reggel 7 és éjfél között vannak nyitva. 2 db ala cart étterme van, következő nap foglalni kell, de heti 1x ingyenes. Gyermekeknek van saját svédasztal.
2018. június  - Itt nézhető meg a hotelre vonatkozó Vista-ajánlat

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon