ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


Alan Xafira 5cs. - vélemények

Török riviéra - Antalya térség - Avsallar - Alan Xafira Deluxe Resort*****

Lényeg:

Hatalmas területű, impozáns hotel. A tisztaság rendben van. Tanácsos inkább egy 4 csillagos hotelt elképzelni, nem egy igazi luxusszállodát. A szobák tágasak, kitűnően felszereltek, jól néznek ki, bár azért nem annyira, mint amit a hivatalos fotók manipulálnak. Az ellátás jó, átlagos, tömegétkeztetési jelleg hosszú sorokkal. A strand nem vonzó.


Hol?

A környéken többnyire lélektelen betonépületek. Vannak vásárlási lehetőségek, de igazán nincs olyan kelleme miliő, ami miatt érdemes kisétálni a hotel területéről.

Strand:

A kavicsos strand kicsi. A vendégek többsége inkább a hatalmas medencét kultiválja, főleg ha nem zavarja az ottani zene. A strand fövenye nagy kavicsos. Szerencsére egy betonút vezet ki a vízhez, mert amúgy közvetlenül a tengerbe menetel csúszásveszélyes.
Akkora a hotel területe, hogy akár egy kilométert is gyalogolni kell a parthoz. Tény, hogy kellemes a kertben gyalogolni.


Milyen?

A fogadótér igazán pompázatos.
Itt is nagy többségben vannak az oroszok (legalább 90%). Az animációs programok vezényleti nyelve az orosz, és folyton orosz slágereket nyomatnak. Az oroszok nagy bulizók és piálók.

Szobák:

Jó a zuhanyozó. A takarítás nem tökéletesen alapos. A törölközők napi cseréje rendben megy.
A tengerre néző szobák vendégei egyben a medence körüli zajt is megkapják, igaz főleg napközben. A szárazföld felé néző szobák nyugisabbak.


Szolgáltatások:

A szobai wifi egy hétre csupán 10 euró. A fogadótérben ingyenes a wifi (noná, hogy sokan időznek ott esténként).

Elég jók az esti show műsorok. A hoteldiszkóban főleg techno-t nyomatnak.


Ellátás:

Gigantikus a választék, igaz mindig ugyanaz. Kerülni kell az étkezési csúcsforgalmat.


2019. április 12.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon