ÚTIKRITIKA.HU / Alanya

Saphir Hotel&Villas 4cs. - Alanya - vélemények

Alanya - Saphir Hotel & Villas****
Lényeg:
Hol?
Kedvelt, kiegyensúlyozott 4*-os hotel, jó szolgáltatásokkal, kellemes szobákkal.
A szálloda az antalyai repülőtértől 110 km-re, Konakli központjától 500 méterre helyezkedik el.
Strand:
Közvetlen tengerpartja van, kb. 100m távolság. Homokos-kavicsos. A strandon van bárpult, snackbár is. Ingyenesen használható a napágy és a napernyő. A part szép, jól kiépített, kellemes. Közel van a medence és a bárok. Van egy hosszú móló is kiépítve.
Milyen?
2 főépületből és melléképületből áll. Sötét a lobby, de egységes stílus fogad minket: gyékény bútorok, pálmafa, parti növények, orchideák.
Szobák:
A főépületben Standard szobák vannak, ezek 33m2-ek (az ágyak rövidek, kopott felületű bútorok, kis erkély). A villák között vannak Junior Suite-ok: 28m2, Standard deluxe Suite 4 főre 30m2, Villa family deluxe 5 főre 35m2(2 szoba, hatalmas erkély, tengerre néző, tusolós fürdő, újabb bútorok, szokásos berendezés). A minibárba érkezéskor soft drinkeket készítenek be, majd vízzel pótolják. Széf fizetős.
Szolgáltatások:
Diszkó éjfél és hajnali 2 között van, ahol a helyi alkoholos italok ingyenesek. 3db medencéje van (1db belső, 1 db sima, 1db animációs). Wifi ingyenes, de a 2. emelettől felfelé elég gyenge. Van mini klub és mini diszkó. 7 db csúszda van, ebből 2 a parton.
Ellátás:
All inclusive ellátás van. Alkoholos italt reggel 10 és hajnali 2 között szolgálnak fel. Olasz és török a la caret étterme van, melyek az egy hét alatt 1 x ingyenesen kipróbálhatók.
2018. május 25.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon

SZÁLLÁSFOGLALÁS
IMPRESSZUM

© Utikritika.hu. 2012.