ÚTIKRITIKA.HU / Alanya


SunClub Eftalia Island Deluxe Resort 5cs. - Alanya - vélemények

Alanya - SunClub Eftalia Island Deluxe Resort***** (Eftalia Marin)
Lényeg:
2014 óta működő Eftalia hotel. Az aquapark felejthetetlen élményeket nyújtott.
Hol?
A szálloda 18 km-re található Alanyától, 100 km-re az antalyai repülőtértől, 4 km-re Konakli központjától.
Strand:
A hotelt a homokos-kavicsos tengerparttól csupán egy autóút választja el, mely egy felüljárón vagy alagúton keresztül közelíthető meg. Strandtörölköző ingyenes. Magába a tengerbe focilabda nagyságú köveken kell bemászni és egyensúlyozni sajnos. Eléggé elveszti az ember a tengerparti életkedvét. Iszonyat szagok terjengnek az alagútban.
Milyen?
Elég gyenge szálloda. A housekeeping elmaradt a vártól, mind a bekészítés (náluk a 3db inkább 2db), mind maga a takarítás. Poros szoba, hegyekben álló poharak mindig a folyosókon. A recepció nagyon lassan teljesít kérést, harmadjára végülis csak sikerült. Maga a „marina” mint tematika tetszett. Az éjszakai diszkó nagyon hangos.
Szobák:
Széf és minibár ingyenes, de alkoholt nem találunk benne. Family szobáiba 4+1 ember is kaphat szállást. Kicsi a mosdópult és kényelmetlen helyen van a wc papírtartó is. A tusoló rossz megoldása kiborított: két tusolás után úszott az egész fürdőszoba.
Szolgáltatások:
Az Eftalia Island (tengerparti szórakoztató komplexum) szolgáltatásait igénybe vehetik a hotel vendégei- mint az összes Eftalia vendég. Számos medence, csúszda, animációs program és esti szórakoztató show műsor teszi ideális választássá családosok számára is.
Internet ingyenes, de borzalmasan működik, szinte csak este, de akkor sem igazán. Többnyire az éttermekben érdemes próbálkozni, a szobákban nagyon gyenge.
Animáció és mini klub a medencéknél van.
Ellátás:
Ultra all inclusive ellátásban működik, ingyenes minden helyi alkoholos ital 0-24h órában. A’la caret étterem heti 1x ingyenes. Az étteremben kevés választék volt, főleg húsból. A frissen készültek viszont finomak voltak. Az ízeket hiányoltuk.
2018. május 24.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon