ÚTIKRITIKA.HU / Alanya

Arabella World 4cs. - vélemények

Alanya - Arabella World****
Lényeg:
2 épületből áll, a főépületben a régebbi szobák, a melléképületben az újabb szobák kaptak helyet.
Hol?
A szálloda Incekumban található, Alanyától 26 km-re nyugatra, az antalyai repülőtértől 95 km-re. Alanya városközpontja menetrend szerinti busszal vagy taxival könnyen megközelíthető.
Strand:
A 200 méterre fekvő homokos-kavicsos tengerpartja egy alagúton keresztül közelíthető meg. A komplexum több mint 2000 m2-en terül el. A strand pultnál az alkoholos ital fizetős. Török homok van, de jó partnak mondható.
Milyen?
A lépcsőház elkeserítő. A lobby zsúfolt, színtelen, nincsen semmi tematika benne. Látszik, hogy nem volt semmi konkrét elképzelés, terv.
Szobák:
Főépületben Standard A szobák, melléképületben Standard B szobák. A melléképületben vannak Family szobák is, melyek galériások, 5 főre. Szobákban nincs wifii. A széf fizetős. A minibárba érkezéskor raknak vizet, utána üres. A főépületi szobák enyhén szólva sem szépek, a bútorok szélei kopottak, nem egy garnitúrából jöttek. A fürdő vízköves. A tisztaság nem 100%-os. A melléképületiek járólaposak, egyszerű berendezésűek.
Kilátás utcára, ezért nagyon hangos.
Szolgáltatások:
3 db bárpultja van összesen, itt az alkoholos italok ingyenesek egészen 23 óráig. Van miniklub. Vasárnapot kivéve van soft animáció minden nap.
Ellátás:
Étterem csak a B blokban van.
2018. május 23.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon

SZÁLLÁSFOGLALÁS
IMPRESSZUM

© Utikritika.hu. 2012.