ÚTIKRITIKA.HU / Kenya


hirdetes

útikritikák


Kenya

Repülés | Szállásválasztás | Vízum és vám | Fotóegyveleg

.

Lake Nakuru Lodge - b.s. fotója

Repülés, repülőjegyek

Szállásválasztás

Ajánlott hotelek:

4 csillagos: Baobab Beach Resort (Diani Beach) (5 nap/ 4 éjszaka)

Kambu megye - Silent Guest House - jóllehet a csend nem garantált - b.s. fotója

Vízum és vám

Nem kell vízum.

Fotóegyveleg

Testvéri szeretet - pb

Vissza az elejére


Kommentek

Pamlényi Miklós, 2019. 02. 27. 02:20
Íme reagálásunk Wieder Márta kommentjére:

Weidet Márta e-mailben kereste meg irodánkat hogy szeretne Diani Beachen eltölteni néhány napot. Valóban közölte hogy neki elegendő lenne számára csak a reggeli-s szolgáltatás. Az ajánlatkérés hozzám került s így én adtam rá választ.
Én közöltem hogy ilyen szálloda a parton nincs, a kialakult szolgáltatási forma, minimum a félpanzió. Megadtam a Kaskazi Hotel oldalát. Pár nap múlva vissza is jelzett a hölgy hogy Pesten milyen áron tudná ezt lefoglalni, s ha mi tartjuk az árszintet akkor tőlünk rendeli azt meg. A szállást pár nappal később megrendelte majd vissza mondta azt hogy a repülőjeggyel valami gond van. Kérte legyünk türelemmel. Napokon belül valóban jelentkezett a vendég s véglegesítette a rendelést. Egyidejűleg közölte hogy fizetni nem akar csak itt személyesen, de intézzük el neki a vízumot is.
Mindezek ismeretében az alábbi tények igazolhatók;
- több mint egy hónapja volt a hölgynek arra hogy másik szállás keressen minden rizikó nélkül, ha a félpanzió ennyire kezelhetetlen volt számára.
- a szállás a vendég érkezése előtt kifizettük s a vízumot is biztosítottuk és reptéren kollégám reptéri transzferrel szállította a Kaskazi Hotelba, ahova ő szabad akaratából jelentkezett be. Lehetősége lett volna érkezéskor mindezek ellenére nem elfogadni a szobát.
Mindezek mellett nem tudom mit tehettünk volna a vendégért.
A szállást meghiteleztük a vízummal és transzferrel együtt. Érkezéskor hideg kenyai sört kért melyet nagy örömmel fogyasztott el az irodánkban. Ugyan itt megbeszéltük az elkövetkező napok programját s többet mi nem találkoztunk Weidet Mártával. Nem tudom hol hibáztunk ....


Wieder Márta, 2019. 02. 26. 14:41
Olyan szállodát kerestem,ahol csak reggeli van. Találtam is ,de sajnos figyelmembe ajánlották Jambo Rafiki Travel magyar tulajdonos irodát,akik közölték.hogy fő szezonban csak félpanziós ellátással lehet foglalni. Sajnos ezt elfogadtam,ki is fizettem a félpanziót. A bejelentkezéskor ért a meglepetés az iroda csak reggelivel foglalta a szállást,velem félpanziót fizetett Na még tudnék mesélni erről az irodáról...


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon