ÚTIKRITIKA.HU / Budapest


Budapest

Szállodákról | Éttermekről | Kávézókról & cukrászdákról & bárokról | Szórakozóhelyekről

Vélemények a budapesti szállodákról

Vélemények a budapesti éttermekről

"Mi megkedveltük a Trófea éttermet. Aztán kiderült, hogy van Budapesten belőle három is. 10 euró délben, 15 este, mármint a büfé. Baromi olcsó."


Budapest legrosszabb étterme: a Galilei

"A legrosszabb budapesti éttermek nagy részének van egy közös tulajdonsága: szinte mindegyik a Váci utcában vagy annak közvetlen vonzáskörzetében van. A néhány kivétel más turista-gócpontokban, például a Várnegyedben található, illetve olyan, a város egyéb pontjain elszórt éttermek, amelyek közismert turistakopasztók. Ezek vendégeiket úgy szerzik, hogy lefizetnek szállodai recepciósokat, akik aztán hozzájuk irányítják az étkezni kívánó külföldieket. A Váci utca 79-ben található Galileihez, a TripAdvisor listájának utolsó helyezettjéhez... A világ különböző pontjain találomra kiválasztott városokban nem sikerült éttermet találni, amely ilyen egyöntetűen borzalmas kritikákat kapott volna.

Állíthatjuk: "Négy hetet töltöttünk Európában, de ez volt a legrosszabb – és egyben az egyetlen negatív – éttermi élményünk." Még csak a kinti étlapot nézegettük, amikor odajött hozzánk egy pincér, és mondta, hogy minden fogás árából 20 százalék kedvezményt adnak, és kapunk fejenként egy feles pálinkát is. Amikor még mindig nem döntöttünk, azt mondta, legyen 21 százalék az a kedvezmény. Úgyhogy leültünk. Ekkor tűnt fel csak, hogy ez a pincér az egyetlen, aki jól tudott angolul, mennyire bűzlik az alkoholtól. Később ott is dohányzott az asztalunk mellett. (2015)" forrás

Vélemények a budapesti kávézókról, cukrászdákról és bárokról

"A Gerbaud cukrászda belseje csodás, a századforduló magyar-osztrák polgári világ megidézése. A berendezés része egy zongora, amit állítólag a Titanic-ra akartak szállítani, de a szállítás elmaradt, mert már nem volt hova. A New York Cafe-t sem szabad kihagyni. Micsoda fényűző elegancia! A Lukács cukrászdában is voltunk, de az nem volt igazán hangulatos." (2012)

Vélemények a budapesti szórakozóhelyekről

Jön!

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


SZÁLLÁSFOGLALÁS