ÚTIKRITIKA.HU / Budapest


Budapest

Általános vélemények a budapesti közlekedésről | A metróról, a buszokról és villamosokról | A taxizásról | A tisztaságról | A vásárlásról | A közbiztonságról és a turista csapdákról

Általános vélemények a budapesti közlekedésről

"A tömegközlekedés kifejezetten, látványosan jó, praktikus és olcsó. Villamosozni is élvezetes volt, főleg a kanyarokban." (2012)

A metróról, a buszokról és a villamosról

Metró

"Háromnapos budapesti tartózkodáson idején ötször ellenőrizték, hogy van-e jegyem. Azt hiszen nyolcezer forint a büntetés, azaz figyelni kell arra, hogy legyen érvényes jegyünk." (2013)

Ennél jobb villamosos video nem született 2012 karácsonya óta. (Kriszta)

A taxizásról

Jön!

A tisztaságról

Jön!

A vásárlásról

Központi Vásárcsarnok

,, Érdemes délelőtt fél 10 óra előtt érkezni, mert 10 és 11 táján jönnek a rettenetes turista csoportok és miattuk oda az amúgy kellemes piaci hangulatnak."

Lehet piac

A közbiztonságról és turista csapdákról

"Többször is előfordult a Váci utcában és környékén, hogy párosával sétáló 'barátnők' leszólítottak engem és ösztönöztek arra, hogy hívjam meg őket, vagy valamelyiküket egy italra. Valahol az interneten rábukkantam a jelenség lényegére: nem iszogatni akarnak ezek velem, hanem a pénzemet akarják. Állítólag a hatóságok és a belvárosi szállodák tudnak arról, hogy e mögött a szervezett bűnözés áll. Egy rászedett muki (nem én) meghívott pár korsó sörre egy ilyen lányt, és 250 ezer forintos számlát fizettetek ki vele! Persze a lány javasolta, hogy melyik bárba üljenek be." (2013)

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


SZÁLLÁSFOGLALÁS