ÚTIKRITIKA.HU / Katar


hirdetes

útikritikák


Al Najada Hotel by Tivoli 5cs. - vélemények

Katar - Doha - Al Najada Hotel by Tivoli*****


Lényeg:

Új luxushotel, a szobák tágasak, tiszták, modernek, a személyzet szívélyes. Nyugodtan lehet választani.

Hol?

Jóllehet a közvetlen közelben (gyalog 2-3 perc) van a nagyon rendezett, kulturált piac (szuk), nincs zajprobléma, főleg, hogy maga a hotel egy mellékutcában van! Ez a megállapítás érvényes azokra a szobákra is, amelyek a bazársoros, éttermekkel, kávézókkal teli piac felé néznek.

Gyalog 1 5percre van az Iszlám művészetek múzeuma (parádés!), 10 perces gyalogtávolságra van a Corniche (sétány).

A repülőtéri transzfer kb. 15-20 perc.

Milyen?

2018. közepe táján nyílt meg. A közös területek berendezése csinos. Jó a medence, igaz elég kicsi, de ez egy városi hotelnél megszokott. (SA medence partján nézzünk a lábunk elé, mert a galambok nem kívánt ajándékokat hagynak maguk után.

Szobák:

A superior kategória a legolcsóbb, de az idesorolt szobák is nagyon tágasak és szépek. Van kicsi balkon. A bútorzat jó minőségű.

Hangsúlyozzuk, hogy az erős hangszigetelést biztosító ablakok miatt a piac zajai nem szűrődnek be. Amúgy ez a piac egyébként sem túl zajos. Tény, hogy a szuk (souq) felé néző szobákból ingerszegény a kilátás, és a hotel fő oldalára eső szobákból este látványosabb a kilátás (felhőkarcolók sokaságának fényessége), ami még szebb lenne ha az ablakok kívülről nem lennének piszkosak.
Zajprobléma inkább a folyosó felől lehet, ha éppen pechesek vagyunk.

Szolgáltatások:

A wifi jól működik.

Ellátás:

Reggelinél meglepően színvonalas a péksütemények választéka.

2019. november 8.

« vissza


SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes