ÚTIKRITIKA.HU / Brooklyn


hirdetes


útikritikák


Pointe Plaza Hotel 3cs. - vélemény

New York - Brooklyn - Pointe Plaza Hotel***

Lényeg:

New York-i viszonylatban jutányosak a szobaárai. A szobák tágasak, tiszták, alap szinten felszereltek. Érdekes, nem szokványos, furcsa az elhelyezkedése.

Hol?

Brooklyn közepén található, Williamsburg negyedben, nem egy lezser, vibráló környéken. A közbiztonsággal tuti nincs gond, de nincs semmi beülős hely (bár, kocsma), ami érthető, hiszen ez itt az ortodox zsidó negyed kellős közepe, ahol nincs éjszakai élet, viszont ennek köszönhetően csendesek az éjszakák. Át kell menni egy másik, laza légkörű negyedbe, ha szórakozás jellegű mozgalmasságot keresünk legközelebb. Ha az ottlétünk a sabbat-ra (péntek napnyugtától szombat napnyugtáig) esik, akkor nagyon érdekes utcai életet nézhetünk. Negatívum: az utcák tisztaságára, rendezettségére nem ügyelnek kellően. A környék lakói bizalmatlannak tűnnek, zárkozottak az idegenekkel szemben.
Egy szupermarket azért van a sarkon. Persze minden kóser.
A legközelebbi metrómegálló (Marcy Avenue) 13-17 perc gyalogtávolságra van (kb. 10 háztömb), nem igazán szép főutcán haladva. (Busszal is mehetünk odáig. ) Onnan hamar, 5 perc alatt!, be tudunk metrózni a Manhattan-re. Érdemes egyszer legalább elgyalogolni (30 perc) a Brooklyn-hidhoz és átmenni rajta.

Milyen?

Egy régi hotel. A hotel tisztasága teljesen rendben van. A folyosói mozgások zajaiból elég sok beszűrődik a szobákba. Éjszaka azért nyugodtan lehet aludni.

Szobák:

Lakosztály jellegűek. Kényelmesek az ágyak. A szobák közötti falak gyengén szigetelik a hangokat.

Szolgáltatások:

A személyzet kimondottan szívélyes és segítőkész.
A wifi jól működik.

Ellátás:

A reggelizés kissé kényelmetlen, mert a terem szűk, kemények az ülőhelyek. Maga a reggeli szokványos (azaz szűk választékú) amerikai (az édes sütemények dominálnak, vannak friss gyümölcsök).

2017. október 10.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek New Yorkba Repülőjegyek New Yorkba
Olcsó repülőjegyek New Yorkba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes