ÚTIKRITIKA.HU / New York


hirdetes


útikritikák


Wellington Hotel 3cs. - vélemény


New York – Wellington Hotel***

Lényeg:

Régi hotel elhasználódott gépészettel. A szobák amerikai viszonylatban kicsik, de úgy ahogy célszerűen berendezettek. . Néhány éjszakás tartózkodásra, alvóhelyként pont megfelelhet. Helyi viszonylatban, ebben a kategóriában korrektnek mondható.

Hol?

Optimális elhelyezkedés a Manhattanen, a hetes sugárúton (7Ave), nem messze (gyalog 5 perc) a Central Parktól. A környéken sok étterem, bár, kávézó, szupermarket, valamint hajléktalanok. Számos szuper hely van reggelizéshez. Nincs messze a Times Square (kb. 10 perc). Közvetlen a hotel mellett van egy subway megálló. A Kennedy repülőtérről Uber-rel kb. 45 perc alatt a hotelben vagyunk.

Milyen?

Ráférne egy renoválás. A hotelről ugyanúgy elmondhatjuk, hogy a régi idők bájára emlékeztet, de azt is, hogy lepukkant. (Mindenki döntse el, hogy melyik állítás felé hajlik.) A szőnyegpadló eléggé leharcolt.

Szobák, apartmanok:

A tisztaság rendben van. Régimódi a berendezés. Szűkek a fürdőszobák (még vécépapírtartónak sem jutott hely). Az ágymatracok némileg besüppedtek. Rengeteg tévéprogram. Naponta cserélik a kézi törölközőket. Az utcai forgalmi zajok erősen hallatszanak, de ez így van a legtöbb hotelben a Manhattan-en. Az ablakok gyengén szigetelik a hangokat.

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny. A wifi gyengén működik.

2017. augusztus 30.

« visszaRepülőjegyek New Yorkba Repülőjegyek New Yorkba
Olcsó repülőjegyek New Yorkba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes