ÚTIKRITIKA.HU / Szingapúr


hirdetes


útikritikák


Grand Pacific 4cs. - vélemények


Szingapúr - Hotel Grand Pacific****

Lényeg:

Nem rossz hotel, de azért inkább egy 3 csillagos színvonalat tanácsos elképzelni. A tisztaság összességében rendben van, de ez Szingapúrban alap.
A szobák átlagos méretűek, eléggé lelakottak, de amúgy jól kialakítottak. A hotel adukártyája a jó elhelyezkedés. Ha a vendég ezt kellően méltányolja, és más dolgokban nem finnyáskodik, akkor a hotel jó választásnak is bizonyulhat. Az ár-érték arány helyi viszonylatban nem rossz.

Hol?

A kereskedelmi élettel teli környéken van sok étterem és kávézó. A hotellel szemben, némileg rejtve egy üzletházban egy Food-Court található ahol jutányos áron jókat lehet enni. Még egy éjszakai piac is van a közelben. A Marina Bay is közel van.

A központba busszal, metróval 20-30 perc alatt be lehet jutni. A buszmegálló és a metrómegálló nagyon közel van(pár perc), sőt a Hop-On Hop-Off városnéző busznak is ott van egy megállója.

Milyen?

Kívülről elég jól néz ki ez a régi hotel. A fogadótér tágas. A belső közterületein eléggé érződik a dohosnak érződik a levegő.

Olyannyira egy átutazós jellegű hotel, hogy a Singapore Airlines stopover programjában is használják. Persze ez jó referencia, hiszen egy ilyen minőségi légitársaság azért megválogatja, hogy az egy éjszakát itt töltő átutazók nem panaszkodjanak a szállásra.

Átutazó, 1-2 éjszakát ott töltő ázsiaiak jelentik a vendégkör zömét. Ázsiában kevés utazási tapasztalattal rendelkező európai turistának kicsit furcsa lehet ez a közeg.

Van medence (napernyő nincs), edzőterem. A medencére is ráférne némi felújítás.

Szobák:

A szobák nincsenek renovált állapotban, gyenge a világítás, a kilátás ingerszegény. A padlószőnyeg némileg megviselt, a bútorzat régimódi és a fürdőszobára ráférne a korszerűsítés (gyenge a víznyomás). A szobák mindazonáltal elfogadhatók, főleg pár éjszakás tartózkodás esetén.
Az ablakok nem nyithatók. A törölközők és az ágyneműk eléggé silány minőségűek. A tisztaság közepes, mert a takarítás nem mindig kellően alapos (alig portalanítanak).

Szolgáltatások:

A recepciósok kedvesek, de csigalassúsággal dolgoznak.

Ami dicséretes, hogy a hotel vendégei ingyen kapnak smartphone-t (helyi SIM-kártyával ellátott telefon), amivel a városban bárhol van internet elérésük. Amúgy a wifi éppen a szobákban szokott néha rosszalkodni.

Ellátás:

Lehet helyben reggelizni (10-ig). Nem rossz a büféreggeli, sőt.

2019. június 6.

« visszaRepülőjegyek Szingapúrba Repülőjegyek Szingapúrba
Olcsó repülőjegyek Szingapúrba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes