ÚTIKRITIKA.HU / Új-Zéland


hirdetes
Új-Zéland


útikritikák


Kiwi International Hotel - Auckland - vélemények

Új-Zéland - Auckland - Kiwi International Hotel**

Lényeg:

A kategória alapján nem meglepően egyszerű hotel, alapszintű berendezettséggel. A szobák tiszták, ugyan kicsik, de praktikusan elrendezettek. Helyi viszonylatban jónak mondható az ár-érték arány. Korrekt szálláshely.

Hol?

Jónak mondható az elhelyezkedése, ami domboldali. Közel (kb. 10perc gyalogtávolságra) van Auckland központja. A közvetlen közelben van a város egyik főutcája, a Queens Street. A környék biztonságos, de este kissé zajos.

A repülőtérről a Skybus-szal egyszerű megközelíteni a hotelt, lévén, hogy a közelben van a busz megállója.

Egy nevezetesség, a Skytower kb. 10 percre található.

Milyen?

Régi, de tavaly renovált, nem nagy hotel. A vendégkörben több a hátizsákos, fiatal turista, mint a bőröndös középkorú.

Szobák:

A szobákban a berendezés egy ágyból, egy mosdóból és egy kis asztalból áll. A szobák kis méretéből adódóan lehetnek kényelmetlenségek, leginkább a csomagunk méretétől függően. A zuhanyozó a szobán kívül van, a folyosóról megközelítve. Aki teljes privátszférában tud csak zuhanyozni, az ne válassza ezt a hotelt. Ugyanis a szobán kívüli közös zuhanyozóban a fülkék nincsenek padlótól a mennyezetig lezárva. Belátni azért nem lehet. Ha párunkkal egy időben megyünk zuhanyozni, akkor nincs gond, mert párosával vannak a zuhanyozófülkék.
Régimódi ajtózár. A szobák hangszigetelése közepes, a közeli főutcai forgalmi zajai beszűrődhetnek, függően a szoba elhelyezkedésétől.

Szolgáltatások:

24 órás a recepciója. Van ingyenes csomagmegőrzés. Ingyenes az wifi, de kicsit idegesítő lehet, hogy gyakran kell újra felcsatlakozni.

A személyzetben vannak barátságosak, és fapofák egyaránt.

A reggeli nagyon jó, finom.

2019. október 1.

« vissza