ÚTIKRITIKA.HU / Ocean Cay Marine Reserve

Ocean Cay Marine Reserve

Az Ocean Cay Marine Reserve-ről dióhéjban | Hol van?|Miket lehet csinálni a szigeten?|Étkezési lehetőségekMarine reserve|Praktikus információk|

Az Ocean Cay Marine Reserve-ről dióhéjban

A hivatalos nevén Ocean Cay MSC Marine Reserve egy magánsziget, ami az MSC óceánjáró gigacég tulajdonában van. A magánszigetre azért van szüksége az MSC-nek, hogy saját hatáskörében biztosíthassa az utasai számára az óceán, a kristálytiszta, kék viz, a puha, fehér homokos strandok zavartalan élvezetét.

A sziget méretének szemléltetésére szolgál az az információ, hogy a legnagyobb távolság sem jelent 20 percnél hosszabb sétát.

A 2019/2020-as téli időszakban az alábbi hajók fognak ide kikötni: MCS Meraviglia (2019. november 9.), MCS Seaside (2019. november 15.), MSC Armonia (2019. november 17.), MSC Divina (2019. december 5.). 

2020 nyarán az MSC Armonia rendszeresen ki fog kötni ide egy napra.  

Hol van?

Ez a magánsziget a Bahama-szigetek nyugati részén található Bimini szigetlánc része. Bimini-től délre, 32 kilométerre van maga a sziget, Miamitól pedig, attól délre, 104,5 kilométerre.

Miket lehet csinálni a szigeten?

Étkezési lehetőségek

Marine reserve

Miért nevezik tengeri természetvédelmi területnek (marine reserve)? Mert az Ocean Cay alapkoncepciója az ölológiai elvek iránti erős elkötelezettségre épül. Ennek megfelelően alakították ki a sziget infrastruktúráját, tervezték meg müködtetését, választották ki az idehozott utasoknal kínált aktív időtöltési lehetőségeket. 

Praktikus információk

1. Az utasok a nap folyamán bármikor visszatérhetnek a hajóra, és használhatják az éttereket és a szórakozási lehetőségeket.

2. A szigeten ezekért a szolgáltatásokért kell extra fizetni: innivalók, internet hozzáférés, kirándulások, helyi vásárlások, spa kezelések. Viszot ezekért a szolgáltatásokért lehet fizetni a Cruise Card-dal. Kivétel egyedül a látigatók számára létesített piacon vásárlás, ami készpénzzel (USD) történik.

Első visszajelzések

Fotóegyveleg


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon