ÚTIKRITIKA.HU / Prága


hirdetes

útikritikák


Olympik Hotel****

Prága – Olympik Hotel****

Lényeg:
Inkább 3 csillagos színvonal. A szobák kényelmesek, praktikusan berendezettek, többé-kevésbé tiszták. Amúgy a szobák mérete teljesen megfelelő. Néhány éjszakás tartózkodásnál a gyengeségeit el lehet tűrni. Az ár-érték arány megfelelő, mert azért olcsóbb, mint sok nyugat-európai 4 csillagos hotel.
Hol?
Jó az elhelyezkedése, mert pár percre van metrómegálló és villamosmegálló. A közelben van egy praktikus szupermarket. A környéken kevés bolt, étterem és kávézó van.
A hotel nincs gyalogtávolságra az óvárostól, de a metróval vagy a villamossal viszonylag gyorsan (kb. 20 perc) bejutunk oda, illetve a belvárosba.
Milyen?
Szép a 18. emeletről a kilátás. Tel ház esetén sokat kell várakozni a lifteknél.
Szobák:
Vannak felújított és régies szobáik. Az utóbbiakban a bútorzat hetvenes évekbeli, lestrapált és a tévékészülék régimódi. A felújított szobákban modern a tévékészülék is. Szolgáltatások:

A személyzet nem barátságos. Végzik a dolgukat, de gépiesen. Fapofák, talán a túlterheltség miatt. A recepción szerencsére van egy-két segítőkész ember.
Fizetős a szobai wifi. 24 órára 4 euró, ráadásul gyakran akadozik. A fogadótérben ingyenes a wifi. Még a várostérképért is pénzt kérnek. Fizetős a parkolás, ami azért normális.
Ellátás:
A büféreggeli elfogadhatós, inkább 3 csillagos szint.
2017. május 13.

« vissza