ÚTIKRITIKA.HU / Amszterdam


hirdetes


útikritikák


Leonardo Hotel Amsterdam City Center 3cs. - vélemények

Amszterdam – Leonardo Hotel Amsterdam City Center***

Lényeg:
Egyszerű, némi felújításon átment, korrekt 3 csillagos hotel. A szobák tágasak, modernek, a kategóriához képest jól felszereltek.
Hol?
A város karakteres, történelmi központjában, a múzeumnegyedben van, egy inkább nyugisnak nevezhető mellékutcában. Több villamosjáratra a közvetlen közelben lehet felszállni. A másik, a modernebb, boltosabb, áruházas városközpont gyalog 15-25 perc (függően, hogy ott hova).
Gyalogtávolságra van több hangulatos, tipikus amszterdami csatorna, és a közelben van csomó különböző nemzeti konyhájú étterem. Nagyon közel van a Rijksmuseum és a Van Gogh múzeum. Levegőzni, sétálgatni érdemes a közeli (5 perc), legendás Vondel parkban. A virágpiac gyalog 15 perc.
A reptérről a 397-es expressz busz 40 perc alatt elvisz szinte közvetlenül a hotelhez. A főpályaudvartól taxival 15 perc a hotel (kb. 26 euró).
Milyen?
Jó állapotban van a hotel (a lift tán kevésbé), szépen dekorált. A recepció körüli tér kicsi. A Park Plaza Victoria azért indokoltan jobb egy csillaggal.
Szobák:
Jól néznek ki a szobák. A zuhanyozós fürdőszobák kicsik, szűkek, de praktikusan kialakítottak. Nagyon kényelmesek az ágyak, jó minőségű az ágynemű. A hátsóudvarra a kilátás egész kellemes (szép fa).
A takarítás lehetne alaposabb is (kevéske portalanítás), de az alapvető tisztaság azért adott.
A 3 személyes szoba szűknek bizonyulhat.
Szolgáltatások:

A személyzet tán kissé gépies, a panaszkezelés nem proaktív. Az ingyenes wifi prímán hasít.
A büféreggeli jó, főleg a friss gyümölcssaláta. A reggeliző terem kényelmesen tágas.
2018. december 5.

« vissza