ÚTIKRITIKA.HU / Amszterdam


hirdetes


útikritikák


Park Plaza Victoria Amsterdam 3 cs. - vélemények

Amszterdam – Park Plaza Victoria Amsterdam****

Lényeg:
Nemrégiben nagy részben felújított, alapvetően kényelmes szálloda. Jól néznek ki a szobák, praktikus, modern, egyszerű a berendezésük.
Hol?
Kiváló és ráadásul kellemes az elhelyezkedése. Gyalogtávolságra van a legtöbb turista nevezetesség. A főpályaudvar gyalog kb. 5 perc. (A magasabb emeleti szobák egy részéből rálátni a főpályaudvarra, és a látvány nem is kellemetlen.)
A repülőtérről vonattal 13 perc alatt eljuthatunk a főpályaudvarra és onnan már nincs messze a hotel.
A hotel előtt van busz- és villamosmegálló is. Nagyon jó, hogy a hotel teljesen nyugis, ahhoz képest, hogy a központban van, és a pályaudvar közelében.
Milyen?
A műemlék jellegű épületben lévő hotelnek van egy felújított része. Van egy kis belső medencéjük (a nap 24 órájában használható). Sajnos a vize elég hideg.
A hotelben nem lehet cigizni. A dohányosoknak ki kell menni az utcára cigizni.
Szobák:
A szobák nem nagyok. A tisztaság többnyire rendben van. Naponta takarítanak, de nem mindig kellő alapossággal. Vannak a felújított szobák mellett még nem felújítottak is. A még fel nem újított szobákban a bútorok kissé leharcoltak. A szobákba a jó hangszigetelésnek köszönhetően nem szűrődik be zaj zavaró mértékben. Az ágyak kényelmesek. A fürdőszoba tolós ajtós. A zuhanyozóban vigyázzunk a csúszásveszélyességre. Vécékefét ne keressünk. Papucsot, fürdőköpenyt nem adnak (a medence miatt lehetne hasznos.)
A családi szoba elég tágas, és speciel felújított.
Szolgáltatások:
A személyzet nagyon segítőkész. A wifi stabilan működik és ingyenes.
A reggeli választéka szerény, de elfogadható. A reggeliző terem tán túl kicsi a vendéglétszámhoz képest. Előfordul, hogy várni kell szabad asztalra.
2018. december 5.

« vissza