ÚTIKRITIKA.HU / Costa Rica


hirdetes


útikritikák


Sheraton San José 5cs. - vélemény

Costa Rica – San José - Sheraton San José Hotel*****


Lényeg:

Modern hotel nagyon szép, tágas, tiszta szobákkal. A Sheraton márkához köthető elvárásoknak megfelel. Jó hotel egy-két éjszakára.


Hol?

Közvetlenül egy autósztráda közelében áll, de szerencsére a szobákban nem (vagy alig) lehet hallani a forgalmi zajokat. A hotel környéke nem igazán hangulatos, és este nincs kivilágított járda. Azért nem egy rossz negyed.

Ha nincs bérautónk, akkor nem annyira praktikus a hotel elhelyezkedése. A közelben van egy szép, gigantikus bevásárlóközpont, ahol lehet enni, vásárolgatni.

A nemzetközi repülőtér és a hotel közötti taxizás meglepően drága (30 dollár) ahhoz képest, hogy milyen kicsi a távolság (bár 40 percet is eltarthat az út a nagy forgalomban). A hotel közlekedtet ingyenes busz transzfer, de csak egyszer (reggel kilenckor).

Milyen?

Nagyon jól néz ki a hotel, hangulatos. Jó, hogy van a tetőteraszon egy kis medence. Szombat esténként jellemző a zajongás (muri). Van egy kaszinó az épületben.


Szobák:

Korszerűek, kényelmesek a szobák. Az ágyak kényelmesek, az ágyneműk jó minőségűek. Jókat lehet aludni, kivéve, ha éppen éjszaka bulizós vendégeket fogunk ki. A takarítás nem mindig és mindenhol kellően alapos.


Szolgáltatások:


Nagyon barátságos, segítőkész és előzékeny a személyzet.
A fogadótérben található két számítógép, ami ingyenesen használható. Van ingyenes parkolási lehetőség.

Ellátás:

A büféreggeli jó, nagy a választék (eltekintve a szegényes kenyérválasztéktól). A reggeliztető terem elég zajos.
A hotel 8. emeleti étterme nem annyira jó.


2017. augusztus 4.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon

SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes