ÚTIKRITIKA.HU / Időjárás hónaponként


hirdetes

útikritikák


Időjárás hónaponként

Puerto Rico időjárása januárban| Puerto Rico időjárása februárban|Puerto Rico időjárása márciusban|Puerto Rico időjárása áprilisban|Puerto ico időjárása májusban|Puerto Rico időjárása júniusban|Puerto Rico időjárása júliusban|Puerto Rico időjárása augusztusban|Puerto Ricoidőjárása szeptemberben|Puerto ico időjárása októberben|Puerto időjárása novemberben|Puerto Rico időjárása decemberben

Tartalomfeltöltés folyamatban

Puerto Rico időjárása januárban

Puerto Rico éghajlata trópusi, tehát az időjárás egész évben meglehetősen meleg és nedves. Januárban a hőmérséklet általában meglehetősen kellemes, de enyhén hűvös lehet az éjszakákban és reggeleken. Az átlagos nappali hőmérséklet Puerto Ricóban januárban körülbelül 28-30 Celsius fok (82-86 Fahrenheit) között van.

Az időjárás Puerto Ricóban az év ezen időszakában általában szárazabb, mint nyáron, így csapadék sokkal kevesebb. Az esőzések ritkák, és az idő általában napos és kellemes.

Puerto Rico időjárása februárban

Februárban Puerto Rico időjárása általában hasonló a januárihoz, mivel mindkét hónap a téli hónapokhoz tartozik a trópusi éghajlat miatt. A nappali hőmérséklet általában 28-30 Celsius fok (82-86 Fahrenheit) között mozog.

Február is egy relatíve száraz hónap Puerto Ricóban, így az esőzések valószínűleg továbbra is ritkák maradnak, és az idő általában napos és kellemes. Az éjszakai hőmérséklet is enyhe marad, de hűvösebb lehet, különösen az éjszakai órákban és a reggeleken.

Puerto Rico időjárása márciusban

Márciusban Puerto Rico időjárása továbbra is meglehetősen hasonló a januárhoz és a februárhoz képest a trópusi éghajlat miatt. A nappali hőmérséklet általában 28-31 Celsius fok (83-88 Fahrenheit) között van. Ez a hőmérséklet továbbra is kellemes és meleg, és ideális az utazáshoz és a strandoláshoz.

Március továbbra is viszonylag száraz hónap Puerto Ricóban, tehát a csapadék mennyisége általában alacsony marad. Az idő általában napos és kellemes, így ideális a szabadtéri tevékenységekhez és a kikapcsolódáshoz.

Puerto Rico időjárása novemberben

Puerto Rico inovemberi dőjárása általában enyhe és kellemesk, íly módon ideális a turisták számára. Az éghajlat trópusi, és a téli hónapokban az esős évszak fokozatosan kezd csökkenni.

A nappali hőmérséklet általában 24-30 Celsius fok között alakul. Az éjszakai hőmérséklet kissé hűvösebb lehet, de ritkán süllyed 20 Celsius fok alá.

November a nedvesség csökkenésének hónapja Puerto Ricóban. Az esőzések gyakorisága és intenzitása általában alacsonyabb a nyári hónapokhoz képest, bár még mindig előfordulhatnak rövid záporok vagy esőzések, főként az esőerdők területén és a keleti részen.

Az időjárás általában napos és kevésbé párás novemberben, ami ideális az aktív szabadtéri tevékenységekhez és a strandoláshoz.

A tengeri víz hőmérséklete általában kifejezetten meleg, 28 fok körüli, azaz kiválóan alkalmas a fürdőzésre és a vízi sportok űzésére.

November a trópusi viharszezon vége Puerto Ricóban. Bár ebben az időszakban általában kevésbé valószínű a trópusi viharok előfordulása, nem lehet teljesen kizárni az esélyüket.

Puerto Rico idjárása decemberben

Enyhe és kellemes trópusi időjárás a jellemző.Általában 25-30 Celsius fok között alakul. A napközbeni hőmérséklet általában kellemesen meleg és ideális a szabadtéri tevékenységekhez.

Az éjszakai hőmérséklet általában 18-23 Celsius fok között mozog. Bár a hőmérséklet kissé lehűlhet éjszaka, általában még mindig kellemesen meleg van.

A tengeri víz hőmérséklete általában továbbra is meleg, és ideális a strandoláshoz és a vízi sportokhoz.

Decemberben általában kevesebb eső esik, mint a nyári hónapokban. Az esőzések gyakorisága és intenzitása jellemzően alacsonyabb, bár továbbra is előfordulhatnak rövid záporok vagy esőzések, főként az esőerdők területén és a keleti részen.


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon

SZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes