ÚTIKRITIKA.HU / Sharm el-Sheikh


hirdetes

útikritikák


Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 cs. - vélemények

Sharm el-Sheikh - Grand Hotel Sharm el Sheikh*****

Lényeg:

Jó, szép hotel, príma, tiszta, de nem felújított szobák.

Hol?

Közvetlen közelben egy nagy bevásárlóközpont. Repülőtéri trnaszfer kb. 20 perc.

Strand:

Lépcsőn lehet lemenni a tengerpartra, a főépülettől kb 5 perc sétálással lehet elérni a partot. Ahhoz képes amekkora szálloda, nem túl nagy a tengerpartja. Iitt is stégről lehet bemenni a vízbe, és annyira tiszta a víz, hogy a partól is tudunk gyönyörködni a korallok között úszkáló színes halakban. A korallszirtes terepénél vannak szebbek is a térségbeli más hoteleknél. 
A tengerparton található egy „spa area” ami igazából csak egy bódé 4 masszázsággyal viszont 15 dollárért egy órás egész jó masszázst kaphatunk.

Milyen?

Óriási területen terül el a kb. 600 szobás szálloda. Szuper a medence együttes.

A vendégkörben többségben az oroszok.

Szobák:

Eléggé lelakottak (repedező falak, rozsdás zuhanyrózsa), viszont most több szobát is felújítottak, így akár jobbat is ki lehet fogni, külön épületekben (1 épületben kb 10 szoba van) helyezkednek el a szobák a szálloda területén, így kicsit bungalós hatást keltenek
tisztaság: a kertrészt és a közterületeket naponta többször is felmossák, a szobákban is mindennapos a takarítás és a törölköző csere, de ha valamivel mégsem lennénk megelégedve, vagy valamire még szükségünk lenne (plusz takaró, plusz törölköző) készségesen segítenek.

Szolgáltatások:

Wifi: a lobbyban van csak ingyenes wifi, ott eléggé gyors volt, de a szálloda előtti kisboltban lehet internet kártyát venni, ez szerintem jobban megéri.

A személyzet nagyon rá van utalva a borravalóra, de dicséretes, hogy ezt nem várják el túl tolakodóan.

Ellátás:

All Inclusive: változatos, finom ételkínálat a főétteremben, a fő bárban egész igényes koktélok vannak, a medencebárban viszont csak ásványvizet és sört szolgáltak fel.

Az a la carte éttermeket érdemes kipróbálni. 

2019. március

Ajánlat itt

(további jól használható információk: helga.sumeghy@vista.hu)

« vissza