ÚTIKRITIKA.HU / Sharm el-Sheikh


hirdetes

útikritikák


Ghazala Beach****

Sharm el Sheikh – Ghazala Beach Hotel****

Lényeg:
Jól gondozott, egyszerű szálloda közvetlen a homokos tengerparton. A szobák tágasak, tiszták, megfelelően berendezettek, de a szobák eléggé lelakottak, főleg a fürdőszobák. De  párat már felújítottak.. Ütős referencia az, hogy sok nyugat-európai törzsvendégük van. Jó választásnak bizonyulhat.

Hol?
2-3 perc távolságra van a mozgalmas, bevásárlási és szórakozási lehetőségekkel teli Naama Bay. A hotel és maga Sharm el Sheikh közbiztonsága teljesen megnyugtató. 10 perc gyalogtávolsági körben van több étterem, shisa bár.
Strand:
Szép és tiszta a hotel előtti privátstrand. Jók a sznorkelezési lehetőségek közvetlenül a hotel előtti vizekben lévő korallos terepen. 7 perc gyalogtávolságra van egy stég, ahonnan motorcsónakokkal viszok a vendégeket príma sznorkeles és merülős helyekre. A strandon a napozóágyak eléggé lestrapáltak.
Milyen?
Régi építésű hotel, de elég jó állapotban van, részben renoválták az utóbbi évek során. (Ez Sharm el Sheikh egyik legrégebbi szállodája.) A szép medencéje 1,60 méter mély. Van külön gyerekmedence és még egy medence a nyugalomra vágyók számára.
Szobák:
Kicsit lelakottak a szobák, de nem vészes, mert részben felújították őket. Az ágyak kifejezetten nagyok és kényelmesek a matracok.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos, előzékeny. Van köztük azért néhány lusta alak. A férfi kíséret nélküli női vendégekre tolakodóan ráhajtanak.
Ellátás:
Az ellátás választéka jó, de eléggé ismétlődős. A főétteremnek van némi kantinos jellege.

2019. március

Ajánlat itt

További értékes információk itt: helga.sumeghy@vista.hu

« vissza