ÚTIKRITIKA.HU / Sharm el-Sheikh


hirdetes

útikritikák


Royal Savoy*****

Royal Savoy Hotel and Villas*****

Lényeg:
Nagyon szép, alaposan gondozott komplexum. A szobák tágasak és szépek. A személyzet rendkívül figyelmes, profi. Néhányan azért megkérdőjelezik, hogy a másik Savoyhoz képest a magasabb szobaár indokolható. Ugyanis nagyon jó hotel, de nem minden tekintetben kiváló.
A nyugalmat, csendet egyszerűen azáltal is biztosítják, hogy ide nem jöhetnek vendégek gyerekekkel!!!!

Hol?
Strand:
Szuper, csodás a strand. Nagy és széles. Zónákra van osztva a strand, aszerint, hogy a teljes komplexum melyik területéről való az adott vendég. A Royal Savoy vendégeinek egy külön zóna dukál. Ide nem jöhetnek a normál Savoy és a hotelcsoporthoz ugyancsak Sierra vendégei. A napozóágyak, napernyők nagyon jó minőségűek és kényelmesek, a kényeztető szolgáltatások minden mennyiségben. Viszont a kisgyerekeseknek éppenséggel egy másik zóna lehet alkalmasabb (ott még egy kis gyerekmedence is van).
Milyen?
Nyugalmas, csendes hotel. A magas szobaárak megszűrik a vendégkört. Többnyire ide konszolidált, nyugalmas pihenésre vágyó emberek jönnek.
A medencekomplexum gigantikus és tökéletes állapotban van.
Jó mulatság a golfautókon közlekedni.
Szobák:
A szobákban előfordulnak apróbb defektek. (Egy ilyen luxushotel sem tud teljesen mentesülni az egyiptomiságától.) A vécé mellől hiányzik a vécékefe.
Szolgáltatások:
A személyzet zöme valósággal lesi a vendég minden kívánságát. A strandján a személyzet kilóg ebből a példás képből a némi hanyagságával.
A wifi néha gyengélkedik.
Az edzőterem színvonalas.
Ellátás:
A reggeli magas színvonalú.
Iszlám ide vagy oda, itt minőségi alkoholos italokat is kínálnak.
A Seafood étterem príma.
2017. február 24.

« vissza